Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att justera fokus på Lightforce Extraljus

Lägga eftermarknaden Trafikbelysning såsom Lightforce lampor till en lastbil eller fyrhjulsdriven bil kan vara ett bra sätt att öka dess värde och prestanda. Detta kan göras för en relativt liten kostnad och inte mycket arbete. Men om du installerar dessa lampor själv eller måste jobbet gjort professionellt, måste du justera eller fokusera ljuset efter användning. Lyckligtvis är detta ett enkelt och enkelt jobb även någon obekväm med lastbil reparationer kan behärska på några minuter. Saker du behöver
Chalk
Måttband
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet ena foten framför en stor tegelvägg eller garageporten. Du behöver ytterligare 20 meter av utrymme att säkerhetskopiera när dina mål är märkt av.
2

Mät upp från marken till mitten av Lightforce ljus linsen. Överför denna mätning till väggen och använda en bit av krita för att markera väggen med en korsform. Mittpunkten av korset ska ligga mitt i lens.Do detta för båda lamporna. Upp 20 meter Addera 3

tillbaka fordonet och slå på belysningen. Lägg märke till hur ljus mark i förhållande till krita korsar. Passagerarsidan ljus bör landa dödpunkt på sitt kors. Förarsidan ljuset bör falla en tum till höger och en tum nedanför mittpunkten så att det inte kommer att skina in i någon mötande trafik.
4

Leta justerskruvarna på din Lightforce ljus. Skruvarna är placerade vid basen av ljuset, en för styrning av vertikal och en för horisontell. Använd en skruvmejsel för att justera skruvarna tills lamporna slår det önskade märket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74946.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.