Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Trim & upholster Bilbarnstolar

Bilbarnstolar genomlida en hel del slitage. De blir satt på, spills på och misshandlade varje dag. Med tiden kan klädseln på dina bilsäten rippa, bets eller bara verkar slitna. Reupholstering dina bilsäten är ett billigt sätt att renovera ett äldre fordon. Komma bilsäten professionellt klädda kan kosta hundratals dollar, men de flesta bilägare kan slutföra detta projekt själva. Även om det finns några grunder för trimning och tapetsering bilbarnstolar, kan de flesta människor lär sig vad de behöver veta när de tacklar det här projektet. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejsel
Sprättare
Marker
möbeltyg
Krita
Tyg sax
Symaskin
Visa fler instruktioner
1

bort sätena från bilen. Du behöver en skiftnyckel och skruvmejsel för att ta bort sätena från bilen. Du kan behöva konsultera instruktionsboken för din bil för exakta instruktioner om hur man tar bort sätena i din visst märke och modell av bil.
2

Demontera klädseln på bilbarnstolar. Skär hog sömmar som håller klädseln på plats. Ta bort objekt i listan trådarna. Skär sömmarna i bilbarnstolen med en sprättare. Arbete noga så bitarna kan användas som en mall för ny klädsel. Märk bitarna som behövs med en markör så att du kan komma ihåg hur klädsel syddes ihop.
3

Placera tyget för ny klädsel på en plan yta. Ställ den gamla klädseln bitar ovanpå det nya tyget. Trace runt klädsel bitar med en bit av täta. Klipp nytt tyg till storlek med tyg sax.
4

Sy utskurna bitar av den nya klädseln tillsammans. Sy en rak 1/4-tums söm längs varje sömmarna tills klädseln är helt sys ihop.
5

Placera ny klädsel på bilsätet. Skjut noteringskraven trådarna tillbaka in i klädseln. Anslut stoppning i bilsätet med hog ringar.
6

Installera om bilbarnstolar i bilen med en skiftnyckel och skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74956.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.