Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Wire en Twist-Lock Säkringshållare

vridlås säkringshållare skyddar det elektriska systemet i din bil från spikar i volt, ampere och utrustning kortslutningar. Utformningen av säkringshållaren tillåter säkring att sitta i linje med den elektriska ledningar som den skyddar. Detta gör att du kan installera ett vridlås säkringshållaren i trånga ställen i bilens motorrum, under instrumentbrädan eller i bagageutrymmet. Installera en säkringshållare korrekt krävs samma verktyg och tekniker som andra typer av elektrisk tråd installation. Saker du behöver
Skiftnyckel
Avbitartång strippa
Wire /crimper
2 Crimp-stil kontaktdon
Visa fler instruktioner
1

Open huven på din bil. Ta bort jordkabeln från bilbatteriet genom att lossa batteriet klämbult med en skiftnyckel och dra lossade kabeln från batteriets pol.
2

Skär halvvägs viraslingan mellan de två anslutna halvor vridlås säkringshållare med en avbitare. Ta bort 1/2 tum av isoleringen från båda ändarna av klippa tråd med ett par kabelskalare /crimpers.
3

Skär "heta" tråd som kräver säkringen, med tråden fräsar. Strip 1/2 tum av isoleringen från varje ände av skära tråd såsom beskrivits tidigare.
4

Slide en avskalade änden av den varma tråden i den ena änden av en krimp-Style-kontaktdon och en avskalade änden av säkringshållaren ledaren i den andra änden av kontakten. Placera pressning sektionen av kabelskalare /VECKARE över mitten av kontaktdonet. Tryck ner VECKARE handtag att lägga ett centrum krusning på anslutningen. Placera en ytterligare crimp på vardera sidan av centrum krusning för att fästa ledarna.
5

Upprepa proceduren för att fästa den andra avskalade änden av säkringshållaren tråd med den skalade andra änden av den varma tråden.
6

Anslut jordkabeln till fordonets batteri. Dra åt klämman batteripolen med skiftnyckeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74959.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.