Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man monterar en automatisk Mirror

En bils sidospeglar skadas lätt. Bilägare rutinmässigt tillbaka ut ur trånga utrymmen och bryta speglarna, eller speglar får krossas i kollisioner. Med så mycket övergrepp som sidospeglar få, det är en bra sak att de är lätta att byta ut. Byta din bil spegel med en ny sidospegel kommer att förbättra utseendet på din bil och göra det säkrare att köra. Du kan montera den automatiska spegeln med bara några enkla verktyg och ett par timmar. Saker du behöver
Panel remover spak
Skruvmejsel
Ny sidospegel
Visa fler instruktioner
1

reda på om din bil har automatisk sidospeglar eller manuella speglar. Beställa en ny spegel från en lokal bildelar butik.
2

bort spegeln kåpa på insidan av dörren. Detta kan göras med en panel remover spak eller en skruvmejsel. Om bilen har automatisk sidospeglar, måste du ta bort dörrpanelen också. Leta reda på fästen på dörrpanelen och skruva eller pop dörrpanelen på sin plats. Addera 3

Skruva den gamla sidan spegeln från dörren med en skruvmejsel. Det bör finnas tre spegel monteringsskruvar. Ta dem och ställ dem åt sidan på en säker plats.
4

bort den elektriska kontakten från den gamla sidan spegeln om din bil har automatisk sidorutor. Kabeln kommer att sträcka sig ned in i dörren. Lokalisera den elektriska kontakten och dra isär kopplingen.
5

Ta bort den gamla sidan spegeln och kasta.
6

Thread elkabeln till den nya sidan spegeln genom lastrummet i spegeln. Sätt in kabeln i det elektriska kontaktdonet i dörren. Du kan hoppa över detta om du har manuella sidospeglar.
7

Skruva den nya sidan spegeln på plats med de tre spegel fästskruvar och en skruvmejsel. Slå på bilen och testa spegeln för att se till att det fungerar korrekt.
8

tillbaka luckan och spegel paneler. Panelerna bör antingen pop eller skruva tillbaka på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74969.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.