Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Så tillbaka Outside förardörren Handtag

Den yttre dörrhandtag på förarsidan av bilen kan tas bort eftersom den ersätts, repareras, eller bildörren själv genomgår reparation. Mest amatör mekaniker kan finna att ta bort ett handtag bildörr är lätt, men det kan vara svårt att komma ihåg hur man installerar en. Installera utanför förarens handtag sidodörr bör inte ta mer än en halvtimme om dörrbladet har redan tagits bort på insidan. Med några enkla anslutningar dörrhandtaget kan säkras till dörren och användas. Saker du behöver
Utanför bilens dörrhandtag
Nötter
Hylsnyckel
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort dörrpanelen efter behov . Eftersom du installerar om dörrhandtaget panelen är förmodligen redan ut från insidan av dörren. Om panelen är inte av, ta en skruvmejsel och pop panelen på sin plats.
2

Slip plast klämman i slutet av staven på dörrhandtaget. Skjut dörren handtaget på stängerna i dörren så att man ansluter till dörrlåset och man ansluter till låset.
3

Tryck dörrhandtaget på plats på förarsidans dörr.
4

Fäst dörrhandtaget på plats med nötter och en hylsnyckel. Dra åt muttrarna så att handtaget sitter stadigt på plats.
5

Stäng dörren och öppna den för att se till dörrhandtaget har installerats korrekt och fungerar.
6

Sätt ihop insidan av dörren. Snap eller skruva bakdörren panelen på plats med en skruvmejsel eller medföljande clips plast. Byt ut alla högtalare, hoppat fönster, eller handtag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74972.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.