Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Kan en Misslyckas Bränslepump Orsak ett ånglås ?

Flera saker kan orsaka en bränslepump att börja misslyckas , såsom elektriska problem som kan förhindra att en tillräcklig mängd av spänning från att strömma genom kretsen som ger ström till bränslepumpen . Den misslyckas bränslepumpen kan då orsaka andra problem som fordonsägare bör vara medveten om . Vapor Lock

Residual bränsletryck bör förbli i ett fordons bränslesystem även om en bränslepump har slutat springa . Däremot kan en läckande bränslepump tillåta systemet att förlora trycket snabbt . I varma temperaturer , kan ett fordon uppleva ånglås om kvarvarande bränsletrycket blir för lågt .
Pressure


Efter kontroll en bränslepumpens tryck specifikationer , kan ett test vara så utförs för att jämföra det med det aktuella trycket som produceras av pumpen. Ett tryck läsning som inte är tillräckligt hög indikerar ofta en svag och sviktande bränslepumpen .
Tester
p Det finns flera typer av tester som kan utföras på en bränslepump för att se om det inte , såsom en död trycket som avslöjar den totala utmatade trycket från bränslepumpen. Ett annat test kallas ett test bränsle volym som är till hjälp i att se till bränslepumpen levererar tillräckligt med bränsle för att fylla motorns behov .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74974.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.