Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Pontiac Bonneville Window Regulator Installation

Den Pontiac Bonneville har ett fönster regulator i alla sina fyra dörrar för att öppna och stänga fönstren. Eftersom mekaniska föremål alltid sönder förr eller senare, om du äger din Bonneville tillräckligt länge kommer du så småningom att möta ett fönster jobb regulator ersättare. Även om detta är inte det lättaste reparera en Pontiac ägare kommer att möta, det är inte den svåraste heller. Om du har grundläggande mekaniska reparationer färdigheter och en timmes tid på dina händer, kan du installera ett nytt fönster regulator i en Pontiac Bonneville. Saker du behöver
Trim Tool Review stjärnskruvmejsel
Förpackningstejpen
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna Bonneville fönster och lås byta plattan från dörrpanelen med trim verktyget. Koppla varje övergång från ledningsnätet för hand och lägg dem åt sidan.
2

Ta bort skruvarna som håller Bonneville dörr panel till dörren huden med hjälp av stjärnskruvmejsel. Bänd dörrpanelen trim stift lös med trim verktyget genom att sätta in verktygets huvud mellan dörrpanelen och dörren, sedan arbeta dig runt omkretsen tills du har befriat alla stiften från sina ankare hål.

Billiga 3

bort dörrpanelen från dörren genom att lyfta upp den tills den går fri från nedre kanten av fönsterkarmen och sedan flytta den bort från dörren.
4

Lyft Bonneville s fönster till full höjd för hand. Tejpa fast den på toppen av dörren med packning tejp för att ge dig tydlig åtkomst till regulatorns bultar.
5

Ta bort de två skruvarna som håller regulatorn till fönstret, de två skruvarna som håller regulatorn till dörren och den enda bult som håller fönstret motorn till regulatorn använder socket set.
6

Avlägsna Bonneville fönster regulator för hand. Placera den nya regulatorn och skruva den på plats. Ta bort förpackningstejpen och sedan installera dörrpanelen i baksidan av hur du tog bort det. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74980.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.