Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar gjuten aluminium

Ett stort utbud av produkter är tillverkade av gjuten aluminium, inklusive bilar, motorcyklar, båtar, veranda möbler, rör och rännor. Anledningen aluminium så stor utsträckning beror på att det inte korroderar lätt och därför är ett val metall för objekt som används utomhus. Tyvärr är det också en relativt mjuk metall så det är lätt bucklig, spruckna och trasiga. Du kan reparera gjuten aluminium genom att smälta en aluminium razing stång att lappa eventuella brister. Saker du behöver
skursvamp
Metal Aluminium Cleaner Review lödning spö
Steel tång
Torch
Clamp (tillval) katalog Sand papper eller polering Paint Tool Review eller polska
Visa fler instruktioner
1

rengöra området noggrant. Använd en svamp tråd skur och en tung metal renare att ta bort smuts och sot från aluminium du är patchning. Om du sätter tillbaka två bitar av aluminium som har brutit sönder, såsom ett stolsben, rengör båda delarna. Tvätta av rengöringsmedlet med vatten och torka aluminium. Varje främmande ämne på objektet kommer att hålla den från att binda med den nya aluminium.
2

Ljus din fackla och hålla den till det område som behöver repareras. Området måste nå 735 grader Fahrenheit för att smälta staven aluminium lödning. Gör detta utomhus eller i ett väl ventilerat utrymme. Smält aluminium avger en skadlig rök.
3

Håll stången hårdlödning av aluminium i stål tång för att skydda händerna från värmen. Gnid lödning stången på den uppvärmda delen så det börjar smälta. Om du fyller i en buckla eller hål, tillräckligt med aluminium för att smälta så att den fyller området. Om du ansluter två bitar av aluminium tillsammans igen, smälta tillräckligt för lödning spö bara för att täcka området med en trasig ände. Stick den andra brutna änden till den och klämma på plats. Låt aluminium svalna.
4

Jämna ner det reparerade området, börjar med ett grovt sandpapper och flyttar till finare blad att polera. Du kan också använda en metall polering verktyg. Dölj reparation med ett lager färg eller polish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74983.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.