Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man modifierar den stora hunden Mutt SuperTrapp Exhaust

Under de senaste 17 åren, har Big Dog Motorcycles i Wichita, Kansas, tillverkat omkring 25.000 "fabrik anpassade" motorcyklar. The Big Dog "Mutt"-modellen, som har upphört, var en av de billigare av dessa skapelser. Den Mutt var 8 ½ meter lång, vägde 682 pounds och hade en 117-kubik-tums S & S V-twin motor. Big Dog kallade det en "nybörjar" modell. Bland många andra anpassade funktioner, var Mutt levereras med en "avstämbara" avgassystem tillverkat av SuperTrapp Industries i Cleveland, Ohio. Detta är vad du kan göra med avgaserna när du har några minuter och några verktyg. Saker du behöver
Allen uttag
Hylsnyckel
ersätter SuperTrapp tuning skivor
SuperTrapp hög temperatur smörjmedel eller motsvarande
Momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

Avlägsna locket från SuperTrapp avgaser på höger sida av motorcykeln genom att skruva loss de tre insexskruvar med en insexnyckel, socket eller nyckel. Ta ut skivan församling från din SuperTrapp avgaser.
2

Räkna skivorna. En komplett uppsättning av SuperTrapp tuning-skivor är 18 skivor. Din motorcykel har förmodligen 12 skivor.
3

bort skivorna för att öka mottrycket, öka vridmomentet och sänka volymen. Lägg skivorna för att minska mottryck, öka hästkrafter och öka volymen.
4

stapla skivor och ändlock. Orient CD-skivorna så att den plana ytan av skivorna står inför inåt in i avgassystemet och de yttre vinklarna läppen bort från avgaskanalskärnan.
5

Passa in de tre skruvhålen i stapeln. Sätt i de tre skruvarna genom locket och skiva stack. Applicera SuperTrapp varumärke högtemperatur smörjmedel eller motsvarande till de exponerade trådar av varje skruv.
6

Rikta in skruvarna med de gängade insatserna inuti ljuddämparen. Face den bakre delen av ljuddämparen. Dra åt skruven klockan tolv första skruven klockan 8 andra och skruven klockan fyra sista.
7

Dra åt varje skruv till 15 till 25 inch pounds av vridmoment med en Allen-uttag och en momentnyckel. Road Test motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74989.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.