Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

2003 Honda Civic SI Fog ljusinstallation

Civic SI är en liten sport Coupe introducerades av Honda 2003. Denna eleganta tillägg till Civic raden av fordon kom med valfria dimljus. En del av glädjen att äga en sportbil är att kunna skräddarsy den med din egen personliga touch. Om du är en bilreparationer nybörjare, men ändå vill experimentera, är ett bra projekt för att installera nya eller uppgraderade eftermarknaden dimljus. Detta gör-det-själv åtagande kräver inget mer än några grundläggande verktyg och en dimma ljus kit. Saker du behöver
Skiftnyckel
Dimljus kit
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en plan och jämn yta, stäng av motorn och engagera nödbromsen.
2

Känn ovanpå huven. Om den fortfarande är varm så vänta ca 20 minuter innan du påbörjar installationen.
3

Placera en filt på marken under den främre änden. Ligg på filten och glida under bilen så att du kan se baksidan av stötfångaren där en av dimljus bifogas. Lokalisera kabelnätet ansluten till den bakre delen av dimma lampsockeln. Pressa sidorna av selen kontakten och dra den gratis.
4

Använd en skiftnyckel för att ta bort de tre bultar som fäster aggregatet dimljuset till den främre stötfångaren. Skjut enheten ur stötfångaren.
5

Sätt i den nya dimljus och fäst det med bultarna som följde med satsen. Anslut ledningsnätet med uttaget. Flytta till den andra sidan av fordonet och upprepa processen att installera det andra dimljuset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74991.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.