Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar en Taklucka Läckage på en Subaru

Takluckor är ett trevligt komplement till någon bil eftersom de ger dig möjlighet att låta solen in och hålla regnet ute. Nackdelen är, kan takluckan läcka någon gång. Vid denna punkt, kan du antingen betala för någon att reparera den eller göra jobbet själv. Om du har en Subaru med en läckande taklucka, kan du åtgärda problemet själv på en eftermiddag. Saker du behöver
Glasrengöringsmedel
Vatten
Soft Cloth
Air kompressor
Liquid täta, eller en ny tätning
Tunn tråd
Visa fler instruktioner

1

Skruva bultarna knutna till toppen av din Subaru, lyft takluckan bort och säkert ställ den åt sidan om din takluckan fungerar manuellt. Om din takluckan fungerar elektriskt, torka upp för att ta bort grus och smuts, sedan helt enkelt öppna den breda.
2

Använd en mjuk trasa fuktad med vatten för att ta bort alla löv, damm och skräp från tråget på vilken takluckan vilar när den är stängd. Gör samma sak på tätningen på undersidan av takluckan. Om din Subaru taklucka är elektrisk, använd kompressor för att rensa den del av tätningen i ryggen. Addera 3

Kontrollera tätningen för att avgöra om det finns några sprickor. Om det finns sprickor i tätningen, kan du försöka rätta till dem med flytande täta. Men du kommer förmodligen att behöva byta tätningen att garantera mer läcker.
4

Kontrollera dräneringsröret eftersom det kan vara igensatt. Dessa rör kan regnet rinna bort från stugan och på gatan. Med hjälp av en tunn tråd, penetrera röret av flera inches att se till att det inte är igensatt. Om du hittar en täppa, försiktigt skrapa insidan av röret för att bli av med den. Du kan också använda kompressor på insidan av röret, men vara mycket försiktig eftersom det kan brista.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74997.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.