Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar Topplocksbultar

Topplocksbultar öka innehar makten mellan motorblocket och topplocket. Detta håller en installerad topplockspackning på plats när under stress av en hög hästkrafter. Ett huvud stud liknar en bult utan sexkantshuvud. De grövre gängor stud håller säkert i de gängade hålen i ett motorblock och finare gängor håller en mutter för att hålla huvudet säker på motorblocket. Felaktigt installerat Topplocksbultar kommer att orsaka skador på motorblocket och huvudet, kostar dig en massa pengar på reservdelar. Saker du behöver
bromsrengöringsmedel städare
Pipe
Chaser kran som
Rund stålborste
Tryckluft
Red gänglåsning tätningsmedel
skiftnyckel som
Show Fler Instruktioner
1

Spray broms renare i ett gängat motorblock hål. Tryck in änden av ett rör renare i hålet för att rengöra den från skräp. Dra piprensare från hålet. Rotera piprensare och skjut den andra änden i hålet. Upprepa processen för sprutning broms renare och rengör hålet med piprensare till slutet av renare drar ur hålet fria från skräp.
2

Thread en chaser kran i rengjorda hålet. Kör kranen till botten av hålet. Ta kranen. Spraya broms renare i hålet. Skjut en stålborste i hålet. Dra den snabbt från hålet. Upprepa stålborste rengöring tre till fyra gånger. Blås tryckluft i hålet för att ta bort kvarvarande skräp. Rengör varje gängat hål motorblocket som beskrivs.
3

Applicera röd gänglåsning tätningsmedel på de större grova gängor huvudet dubbar.
4

Passa tätningsmedlet belagda trådar av varje huvud stud med ett gängat motorblocket hål. Vrid varje bult medsols med rätt storlek skiftnyckel tills dubben stramar i hålet och botten stud muttern sitter hårt i toppen av motorblocket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75010.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.