Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en Harley Rocker ECM

Den FXCW Rocker levererar enligt Harley-Davidson Motor Company, "beställnings-chopper stil med Harley-Davidson kvalitet och innovation, med funktioner som däcket-kramas Rockertail bakre sektionen." Tyvärr, såvida du bygga din egen chopper själv, ibland stil och innovation konflikt med funktionalitet. Till exempel kan det verka som en enkel uppgift att installera en ny Electronic Control Module. Men innan han kan installera en ny ECM, måste ägaren brottas först den innovativa Rockertail bak till underkastelse. Det finns några steg som hjälper dig att komma åt Rocker elektroniska caddy och installera en ECM. Saker du behöver
Allen skiftnycklar
Hylsnyckel
Torx uttag
Hex uttag
Open end skiftnycklar
Visa fler instruktioner
1

Lyft den bakre delen av Rocker sätet och dra upp och tillbaka. Ta bort de två exponerade insexskruvar precis bakom bensintanken med en insexnyckel. Ta bort sadeln.
2

Ta bort de fyra Torx-skruvar, två på varje sida av cykeln, som håller fast sätet stöd till motorcykeln chassit med en hylsnyckel och Torx-fattning. Ta monteringen sitsstöd.
3

Lossa de fyra sexkantsbultarna som håller den svarta, plast, vakt under sätet med en hylsnyckel och sexkantshål. Ta bort skyddet.
4

kopplar bort bilens bakre ledningar halvor kabelnätskontakt.
5

Ta bort den nedre fender montering bultar och brickor med en hylsnyckel och Torx-fattning. Ta bort de övre fender fästskruvar och brickor med en Torx-fattning. Ta bort bakskärmen.
6

bort selen klippt till den högra sidan av den elektriska avdelningen stänkskyddet precis framför bakhjulet. Ta bort de två sexkantsbultarna och brickor som håller fast stänkskyddet i chassit. Ta stänkskyddet.
7

Ta bort de två skruvarna som håller fast den elektriska locket till den elektriska avdelningen kroppen med en öppen nyckel. Leta ECM bredvid en säkring märkt "40."
8

Koppla ECM från sin fläta anslutning till ledningsnätet. Ta ECM och installera den nya ECM.
9

tillbaka elektriska locket, stänkskyddet och bakskärmen. Återanslut de bakre ledningar halvor kabelnätskontakten. Sätt tillbaka sätet guard stödaggregatet, sätet stödaggregat och sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75016.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.