Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar ett Stebel Nautilus Air Horn på en Harley

Eftersom en motorcykel är inte så mycket ett fordon som en mantel av osynlighet, är cyklister som älskar livet ofta präglas av bil förare och andra potentiella mördare som obnoxiously högt. En favorit sätt att väcka vrede och uppmärksamhet av förare som gillar att textmeddelande medan du lyssnar på rapmusik är mycket högt cykel horn. Och den mest kända högljudda horn är Nautilus Compact Motorcykel Air Horn som tillverkaren, ett italienskt företag som heter Stebel, beskriver som "chockerande högt." Saker du behöver
Allen skiftnycklar
Open end skiftnycklar
Torx drivrutiner
Electric drill
¼ tums borr
sidavbitare
krympslang
Heat gun
Visa fler instruktioner
1

bort insexskruven och brickan från sätet fliken som fäster din plats till fender. Ta bort sadeln med händerna.
2

Koppla bort kabeln från batteriets minuspol med en öppen nyckel. Koppla den positiva polen.
3

Ta armbågen kontakter från flatstift på din ursprungliga horn. Ta bort Torx-skruvar och brickor som fixerar hornfäste och övre stabilisator länken fästet på ramen med en Torx chaufför.
4

Ta hornet och fästet från ramen. Ta hornet från hornfäste.
5

Förstora nedre hålet på hornet fäste med en borrmaskin och en ¼ tums borr. Ersätt den övre fästet Krängningshämmarlänkens och hornfäste på ramen med en Torx-fattning eller förare.
6

Skär armbågen terminalen från gul /svart horn tråd på huvud sele ledningen med ett par sida avbitartång. Skjut en 1 tums avsnitt av krympslang över hornet tråden.
7

Splice hornet tråden till en av de två blå trådar på Stebel horn. Täck skarven med den del av krympslang. Krymp slangen med en värmepistol.
8

Anslut den andra blå tråden i "en tråd adapter" medföljer air horn kit.
9

Anslut den röda och svarta kablar medföljer satsen i botten av Stebel horn kompressor. Route de röda och svarta kablar till batterifacket.
10

Fäst den röda tråden luft horn till den positiva batteripolen. Fäst den svarta kabeln luft horn till den negativa batteripolen.
11

Montera Stebel luft horn till horn fästet med monteringsbulten medföljer air horn kit. Dra åt bulten med en öppen nyckel. Montera hornet så att den är vertikal och luftinloppsporten vetter mot baksidan av motorcykeln.
12

Byt batterikablarna och dra åt med en öppen nyckel. Byt sätet monteringsbult brickan och dra åt sitsupphängningen bulten och med en insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75028.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.