Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man testar en Stickning startsolenoid på en 1997 CRV

Ett klickande ljud när du försöker starta din 1997 Honda CRV är aldrig något du vill höra, eftersom detta ljud indikerar att du har ett fast solenoid. När detta händer kommer du inte att kunna få el till din förrätt. Testa en klibba solenoid för kontinuitet är bra sätt att se om enheten är bara hålla sig eller om den är död. Utförande av detta test är inte särskilt svårt. Du behöver inte vara en Honda tekniker för att avgöra vilken typ av reparera ditt behov. Saker du behöver
Voltmeter
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Park ditt CRV på en plan yta borta från trafiken, stäng av motorn och ta ur tändningsnyckeln.
2

Öppna huven och leta reda på solenoiden. Den är ansluten till batteriet via en röd kabel och ligger på insidan av en liten svart låda.
3

Fäst den röda kabeln från din voltmeter till den röda kabeln lossnar från batteriet och gå till solenoiden. Fäst den svarta kabeln från din voltmeter till den svarta terminalen på solenoiden.
4

Leta efter en läsning som är förenligt med utgången på ditt batteri. Om mätvärdet inte matchar spänningen i batteriet måste solenoiden ersättas. Om du får en behandling som motsvarar ditt batteri är solenoiden bara fastnat.
5

Tryck ytterhöljet av solenoiden med handtaget på en skruvmejsel. Detta bör slå solenoiden på plats. Stäng huven och starta motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75031.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.