Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man kan stoppa en sändning från Slipping

När du kör din bil, tenderar du att få en känsla för några mekaniska förändringar i bilen som skulle kunna signalera problem. Till exempel, om du märker att ditt fordon inte skiftar så smidigt som det brukade, kan det tyda transmission problem. När din överföring tvekar eller ympkvistar, är växlarna går inte bra. Du kan ofta förhindra mer kostsamma reparationer genom att serva transmissionen. Saker du behöver
40 Piece Socket och Ratchet set
Hydraulisk Floor Jack
Transmission Fluid
arbetshandskar
Visa fler instruktioner
1

sändning måste kontrolleras och servas vart 80.000 miles. Du kan göra detta genom att byta ut din transmissionsolja eller spola ut det. Borttagning av transmissionsolja är viktigt eftersom detta garanterar att eventuellt skräp har samlats kommer att tas bort. När du tar bort transmissionsolja, måste du ta bort överföringen pannan, tömma den, och sedan byta filtret och vätskan.
2

När du lägger till eller byter ut transmissionsolja, se till att du fyller upp med rätt mängd, beroende på din bil tillverkarens manual. Den transmissionsolja smörjer och tillåter hydrauliskt tryck för att uppträda i transmissionsorgan. Om vätskan är för gammal, kommer det inte att kunna ge den nödvändiga smörjningen. Kontrollera nivån genom att titta på sändningen mätaren. Undersök vätskan och notera dess konsistens. Det borde ha en rosa nyans till det. Om den har en mörk röd färg, är den vätska bör ersättas.
3

Transmission tillsatser kan hjälpa till att hålla din överföring från att halka. Flera företag gör överföring tillsatser, men du måste se till att tillsatserna är kompatibla med din sändning.
4

Håll ett öga på vår varvräknare vid körning. Om varvtalet är högre än vanligt och din bil är arbetande eftersom den skiftar växlar, indikerar det en transmission problem. Många fordon tillverkade efter år 2000 har en låda sändningsmodul i motorn. Koderna i denna modul rutan kan skannas på en bil verkstad för att ge ett mer definitivt svar på vad som gör din överföring halka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75053.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.