Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Mitsubishi Servostyrning Assembly

Den servostyrning montering på din Mitsubishi har en ingång avsnitt, ett avsnitt där arbetet utförs och till sist en utgång avsnitt. Om du vet vilka komponenter som finns i bilens servostyrning systemet, kommer det att bli lättare för dig att förstå hur systemet fungerar. Input Avsnitt

rattrörelser är med hjälp av ratten. När du vrider på ratten, är en axel i rattstången också vänt. Denna axel är förbunden - med hjälp av en styrgrupp kopplare /kardanknut -. På kuggstångsdrivna församling, där din rattrörelser översätts till sida-till-sida rörelse styrarmarna

styrväxel

servostyrning rack är där din rattrörelser översätts till den sida-till-sida rörelse som vänder framhjulen att vända bilen. Vid slutet av rattstången är styrväxel ingående axel, som har en pinjong i slutet av det. Eftersom denna växel roterar, det ingriper med tänderna på styrväxel, flytta racket i önskad riktning för att vända bilen.
Utmatningsavsnittet

Den styrväxel är kopplad till styrspindeln vid varje hjul med hjälp av inre och yttre ändar Tie rod, som möjliggör fjädringsväg och knoge pivot.
Steering Assist

Tillägget av en hydraulisk vätska är vad lägger kraften till servostyrning. Pumpen skickar vätska till styrväxel, där ventilerna styra den i rätt riktning för att arbeta mot sälar som hjälper push and pull racket när du vrider på ratten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75067.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.