Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en Honda Accord projektor Ljus

Strålkastarna på en bil kan bli bleka under tiden. Du kan enkelt byta ut strålkastarna på en Honda Accord med projektorns ljus. Projektor lampor ger mer synlighet med ett brett spektrum av ljus visning, och är särskilt användbart vid mörkerkörning. Du installerar projektorn lyser på samma sätt som de vanliga strålkastarna. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på Honda Accord. Det finns vanligtvis en knapp insidan av bilen. Tryck på knappen för att frigöra huven. En spärr är placerad i mitten av huven under kanten. Tryck på spärren och lyft sedan upp huven. Kontrollera att huven hålls upp ordentligt med hållare i bilen, eller på annat sätt, för att säkerställa att fläkten inte faller när du är under det.
2

Använd en 10 mm nyckel för att lossa bultarna på toppen av stötfångaren för att ta bort den. När stötfångaren tas bort, lägg den åt sidan.
3

Koppla loss kablarna som finns på baksidan av strålkastarna. Avlägsna lökarna från insidan hos linsaggregatet. Ta bort dessa genom att vrida och dra ut dem.
4

Lossa skruvarna på toppen och botten av linsen montering och ta bort den med hjälp av en 10 mm nyckel.
5

Placera projektorn ljus på samma plats som du bara tog ut strålkastarna, och skruva fast den med samma skruvar du bara bort. Anslut kablarna på baksidan av projektorns ljus med trådarna du bara frånkopplad från strålkastaren, och sedan sätta lökarna på plats igen.
6

Test lamporna för att se till att de fungerar. Om du är nöjd, placera stötfångaren på bilen genom att sätta tillbaka den i samma läge, justera skruvarna och refasten dem med 10 mm nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75075.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.