Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Så monterar du ett Chain Hoist

När du gör bilreparationer på motorer, hissa en kedja behövs ofta. Det gör att du kan ta motorn ur bilen och skjuta det, så att du enkelt kan komma åt dess inre delar. En kedjehandspel gör det också lättare att lyfta tyngre saker i allmänhet. Det kan vara svårt att montera en kedja hissa i ett garage eller annan byggnad eftersom det kräver inte bara kunskap om hur man sätter upp det, men också en förståelse för att bygga strukturell integritet. Instruktioner
1

Undersök det område du vill använda som det viktigaste stödet för telfern. Detta borde vara ett stort stöd för byggnaden som helhet och helst en metall balk eller support. Det måste kunna hålla flera hundra pounds utan att sätta den under för mycket stress. Det sista du vill är att balken att bryta eller böja när du arbetar på motorn.
2

Placera en stege under stödbalken för lyften och kasta lyftselen över balken. Detta är vad som kommer att hjälpa till att lyfta lyftanordningen till rätt höjd. Ta ut bygeln bulten och köra det genom öglorna från lyftselen och plats tillbaka i bygeln.
3

Rest ögat öglorna på selen på bygeln bulten genom att vrida bygeln och öppna säkerhetslås på lyften luren ligger nära telfern. Detta möjliggör förflyttning av kedjan i rätt läge och höjd.
4

Öppna kroken i lyften och skjut in det i bygeln och stäng säkerhetslås, så kedjan säkert kommer att hänga från bygeln. Om låset inte är stängd, kan kedjan glida när det lyfter en last, som orsakar skada. Lyften är nu säkert monterad till sitt huvudsakliga stöd och redo att användas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75086.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.