Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man vet om en Sportster 883 har omvandlats till en 1200

Det finns flera sätt att konvertera en Sportster med en cylindervolym på 883 kubikcentimeter till en med en cylindervolym på 1200 kubikcentimeter. Som ett resultat finns det flera potentiella ledtrådar att tolka. En ofelbar testet är avlägsnandet av motorcykeln huvuden, vilket tar en skicklig mekaniker minst fyra timmar. De cylindrar på en 883 är 3 inches i diameter. Cylindern interiörer på en 1200 är en fullständig halv tum större. Om du inte känner för att bygga om hela övre änden av motorn, men det finns fortfarande ett par alternativ. Saker du behöver
motorcykelkörkort
Visa fler instruktioner
1

Titta på huvudena. Om huvudena var tillverkade av Edelbrock, S & S, Harley-Davidsons egna Screamin 'Eagle prestanda linje eller någon annan tillverkare än Harley-Davidson de installerades som en del av en eftermarknad konvertering paket så att Sportster är en 1200 inte en 883.
Sida 2

Undersök basen av cylindrarna. Det vanligaste omvandlingen förfarande ersätter cylindrarna men utan huvud. Om cylindrarna har ingraverat "1200" på sina baser i Sportster är en 1200.
3

Rida en känd 883 Sportster hårt. Rida 883 på en motorväg eller mellanstatliga och uppförsbacke och notera acceleration och vridmoment som motorcykeln.
4

motorcykeln i fråga. A 1200 Sportster har minst 40 procent mer hästkrafter än en 883. Skillnaden är omisskännlig, och det är ett idiotsäkert test. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75091.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.