Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Så här ändrar Gångjärn Car Door

En bildörr med skadade gångjärn är mycket lättare att fixa än att behöva byta ut hela dörren. När allt, modifiera gångjärnen bildörr kräver endast ersättning av några muttrar och bultar för att stärka det, där som en skadad dörr skulle kräva för ägaren att söka en ersättare dörr av samma bilmodell och år det gjordes. Dessutom skulle den personen behöver samma dörr för rätt sida, om det är för fram-eller baksidan, förare eller sektioner passagerare. Kostnaderna för att ersätta bildörren skulle lägga upp till flera hundra dollar, men föraren och ägaren av bilen är mycket lycklig att gångjärn av bilen endast behöver fixas och skärpas för att förhindra att den slapp. Kostnaden för detta slapp gångjärn som ska repareras kan vara från $ 35 till $ 50 om den tas till en bilverkstad. Det är dock möjligt att fixa det själv och vara klar inom femton minuter om du har rätt kunskap. Saker du behöver
Hammer
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna bildörren och lyft upp det något. Stötta upp med en domkraft eller använda ett rep att knyta dörrkarmen till något ovanför dig och bildörren. Om du varken har, sedan använda en tålmodig assistent för att hålla upp det för dig när det tar tio minuter att fixa dörren gångjärn. Hursomhelst, inte någonsin låta dörren hänga på en enda gångjärn samtidigt fastställa det.
2

Ta bort skruvarna i gångjärnet bildörren. Använd en hammare för att ta bort gångjärnet. Tryck tills den börjar glida ut. Med stiften pank, blir det lättare att skruva loss skruvarna som är anslutna till den inre leden.
3

Använd en hylsnyckel och lossa bultarna som är anslutna till den inre leden. Du kommer också att behöva använda en annan hylsnyckel eller ett grepp anordning för att hålla bulten på plats medan du lossar muttern.
4

Omvänd föregående procedur genom att ersätta det gamla gångjärnet med en ny och foder det upp att dra åt bultarna. Hammer stiften också. När dörren är inrättat och är inte längre skadad, avsluta åtdragningsprocessen och din bildörr blir så gott som ny.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75096.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.