Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Felsökning av en 2002 Chevy Tahoe

Moderna fordon kommer med ett datasystem som hjälper till att reglera hur bilen körs samt informera föraren när problem uppstår. A 2002 Chevy Tahoe använder en dator som kan skannas för att indikera om det finns ett problem med bilen. Förmågan att identifiera ett problem snabbt, kan spara både tid och pengar och gör det möjligt för föraren att slutföra en reparation effektivt. Saker du behöver
Auto diagnostisk skanner
Visa fler instruktioner
1

Ta bort locket från säkringslådan. Detta fält ligger under rattstången på förarsidan av bilen. Anslut diagnostiska felsökningsverktyg i 16-poliga datalänkanslutningen (DLC) utlopp tillhandahålls på vänster sida av
2

säkringscentralen. Tryck den på plats, men inte tvinga den. Om det inte passar korrekt första gången, ta bort och flytta scannern så att den ansluts korrekt.
3

Vrid nyckeln i tändningslåset till "On", men startar inte bilen. Slå på skannern och vänta diagnostikkontrollen att slutföras. Lossa och ta bort skannern och byt säkring locket.
4

Gå diagnostiska felkoder (DTC) på skannern med hjälp av anvisningarna på diagnostiska skannern. Hämta den lagrade koden. Matcha denna lagrade koden till den enligt bruksanvisningen, att bestämma Tahoe dator läsning.
5

Reparera eller byt ut de delar som behövs för att säkerställa en korrekt drift av Tahoe.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75104.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.