Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar ett motorskydd på en Sportster

Det finns, är det ofta sägs, endast två typer av cyklister: de som har kraschat och de som kommer att krascha. Motor vakter skyddar förare och motorcykel när motorcykeln går över på ena sidan. De flesta av dessa olyckor är i låg hastighet, eller ens med motorcykeln stoppas, och när det händer vakterna inte skyddar motorerna så mycket som allt annat på nedre framsidan av cykeln. I den typ av krascher som gör underbara berättelser, de som inträffar på motorvägar i hög hastighet, motor vakter avsevärt förbättra en ryttare chanser att dyka från sjukhuset med båda benen och båda fötterna. Fiddy är en enkel bolt-on. Saker du behöver
Allen uttag
Socket Insexnyckel
uttag
Open-end skiftnycklar
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de tre skruvarna och en platt bricka från under styrhuvudet med en Allen-uttag.
2

bort och kasta de två översta motor mount bultar, brickor och muttrar med en hylsnyckel, en hex uttag och en skiftnyckel.
3

in den långa skruven som var packad med din motor vakt genom den övre motorfästet. Använd spacer som medföljde motorn vakt om din Sportster inte har fram-kontroller. Använd inte spacer om du har installerat framåt kontrollerna på din cykel.
4

Fäst den långa skruven till motorfästet med bricka och låsmutter som kom med din motor vakt. Se till att varken oljetrycksbrytaren eller kabelnätet sker, och sedan dra åt låsmuttern med en insex.
5

Fäst motorskyddet övre fäste (ovanpå motorn guard) till de öppna hålen under styrhuvudet. Använd de ursprungliga tre skruvar och bricka för Sportsters byggda efter 1994. Använd den maskinvara som medföljde motorskyddet för tidigare Sportsters.
6

Fäst nedre fästet på motorn vakt med den medföljande långa bulten och muttern. Dra åt muttern till 30 foot-pounds av vridmoment med en insex och momentnyckel.
7

Vrid styret åt höger och vänster och kontrollera om inblandning av motorskyddet med koppling och broms kablar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75106.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.