Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man monterar en Harley Slang Oljetank

Det finns bara fyra möjliga oljeslangar på alla Harley-Davidson. En slang, brukar kallas "matarledningen," transporterar olja från oljetanken till oljepumpen. En annan slang, brukar kallas "returledningen," transporterar olja från motorn till oljetanken. Harleys byggda efter 1992 har en tredje linje, brukar kallas ett "vent linje," som förbinder oljetanken och vevhuset. Alla Harleys har ett sätt att tappa ur oljan ur tanken (ibland är det en "dräneringsledning" och andra gånger en "drain-feed" linje). Alla anslutningar är enkla och görs med antingen slangklämmor eller sexkantsmuttrar. Saker du behöver
platt skruvmejsel
skruvnyckel
Visa fler instruktioner
1 olja

Tappa ur oljetanken genom en dräneringsslang genom att lossa en slangklämma vid ena änden av slangen med en platt skruvmejsel. Vrida skruven bringar klämman att expandera eller kontrakt. Dra avtappningspluggen från slutet av slangen när klämman är löst.
2

Lossa slangklämmorna som ansluter oljeslangar till eventuella T-kopplingar och rördelar armbågen genom att lossa slangklämmorna där med en platt skruvmejsel. Den slangklämma skärper den flexibla slangen till räfflade metall anslutningar på montering. När klämman löst är att dra slangen gratis.
3

Lossa anslutningen slangklämman mellan oljetanken och matarledningen med en skruvmejsel. Dra åt kopplingen mellan matarledningen och den fasta, gängade, oljepump montering med en skiftnyckel.
4

Skjut oljan vent och oljeledningar avkastning genom gummiringarna i hål nära top framför oljetanken.
5

Anslut vevhusände av oljan avluftningsledningen till fasta, gängade, vevhuset passande med en skiftnyckel. Anslut änden oljepumpen på returledningen till den fasta, gängade, oljepump montering med en skiftnyckel. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75107.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.