Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar ett Körljus på en Harley-Davidson Softail

Harley-Davidson Extraljus montera på framgaffeln av Softails. De Extraljus kan lägga något i din bild av vägen på natten. De avsevärt öka erkännandet av mötande förare att du är där. Mönstret bildas av en strålkastare och två lampor körning är iögonfallande, och kör glödlampor är ofta gul, så även fyllon är benägna att bromsa när de ser dig komma. Den populära Heritage Softail Classic, gjord för att se ut som en mid-60s hog, är utrustad med tre strålkastare som standardutrustning. Om detta är den effekt du försöker uppnå, många eftermarknaden leverantörer, inklusive Harley och KURYAKYN, sälja körning ljus kit. Dessa instruktioner är specifika för senare, bränsleinsprutning Softails. Saker du behöver
Körljus kit, inklusive, kablage växlar och hårdvara
Skruvmejslar
Allen skiftnycklar
Open-end skiftnycklar
5/16-inch-diameter bolt
Footlong bit 5/16-tums
gummislang Slangklämmor
Side blade tång
Gas kan
Rags
Allen uttag
Momentnyckel
Open-end uttag
Socket skiftnyckel
Torx drivrutiner
Torx hylsor
Kabelskalare
Wire pressverktyg
Värmekanon
Visa fler instruktioner Review bort Bränsletank
1 < p> Ta ut den elektriska caddy luckan genom att dra i den med båda händerna. Bänd bränslepumpen smälta ut ur den elektriska caddy med en liten, vanlig skruvmejsel.
2

Starta motorn i friläge och kör motorn tills den dör. Kör startmotorn i fyra sekunder.
3

Koppla bränslematningsledningen genom att dra upp den kromade hylsan av bränsletanken snabbkoppling och dra ner på bränsleförsörjningen linjen.
4

Skruva loss skruven som håller fast sätet fliken till bakskärmen. Nyligen Softails använder en Phillips skruv, som måste tas bort med en skruvmejsel. Äldre Softails använda en Allen bult, som kommer ut med en insexnyckel.
5

Ta bort sadeln för att komma åt batterifacket. Koppla bort den negativa batterikabeln från minuspolen med en skiftnyckel.
6

bort instrumentpanelen genom att lossa och ta bort ekollon mutter på panelen med en insexnyckel och dra upp. Koppla ur bränslekopplingen pumpmodulen under instrumentbrädan.
7

Skjut en 5/16-inch-diameter bult i ena änden av en fot lång bit 5/16-tums gummislang. Dra en slangklämma runt slangen och skruven med en skruvmejsel.
8

Skär slangklämman från ena änden av crossover slangen med en tång side blad. Mycket snabbt ersätta crossover slangen på bränsletanken passande med den öppna änden av den 1-fot slang samtidigt rikta flödet av bensin från den fria änden av crossover slangen i en tillräcklig storlek gasbehållare.
9 < p> Clean upp utspilld bensin med trasor. Bär trasor utanför om du arbetar i ett garage.
10

Lossa crossover slangen och kontinuerlig avluftning avluftningsledningen. Ta bort den främre tankmontage bult, platta brickor och ekollon mutter med en skiftnyckel.
11

Ta bort den bakre fästskruven, plana brickor och mutter med en skiftnyckel. Koppla ur bränslemätaren under vänstra sidan av bränsletanken med händerna.
12

Lyft tanken rakt upp för att ta bort. Ställ behållaren på en väl vadderad yta på väl ventilerad plats.
Installera Lights
13

Montera vänster och höger sida specifika monteringsklämmor som kom med den drivande ljus kit på höger och vänster gaffelbenen med de fyra knapphuvudet skruvar som medföljde den drivande ljus kit. Dra åt skruvarna till mellan 70 och 80 tum-pounds av vridmoment med en Allen-uttag och en momentnyckel.
14

Route varje lampa tråd genom hålet i varje fäste och fäst lampan till varje konsol med hjälp av en klämma kvarter, låsbrickan och hållare ur satsen. Dra hållaren till 18 foot-pounds av vridmoment med en öppen-end socket och en momentnyckel.
15

Placera de inre häckande ringarna ur satsen på varje glödlampa. Anslut de svarta kablarna till terminalerna glödlampa spade bredvid lökar "indexering flikar. Montera de grå trådarna på de återstående flatstift.
16

Fäst lökar och de inre häckande ringar till de yttre trim ringarna med skruvarna som ingår i satsen. Kabelrörets rören ur satsen över båda lampa ledningar.
17

Ställ ljuset kit relä kabelnätet i sittunderredet. Dra den långa benet av selen längs ramen ryggraden under sätet.
18

Anslut den vita kabeln kontakten i "B +" kontakten på belysning kit ledningsnät. Lossa och ta bort muttern på jordledaren stud i sittunderredet med en hylsnyckel och uttag.
19

Slip den svarta, ring jordkabel över jordledningen stud. Byt jordnötsolja tråd stud. Fäst drivande ljus sele kit tråd till intilliggande kablage med buntband som ingår i den drivande ljus kit.
20

Dra drivande ljus ledningsnätet förbi styrhuvudet. Dra lampan switch benet av selen längs vänster sida av styret kopplingsstyrenheten.
21

Skruva boot från den lilla lampans kontakt i satsen. Montera brytaren i växeln fäste i satsen och ersätta boot på strömbrytaren.
22

Ta bort den nedre skruven och brickan från kopplingsstyrningen klämma med en Torx drivrutin. Placera fliken för drivande strömbrytare fäste över skruvhålet och ersätta Torx skruv och bricka. Dra åt skruven till 70 tum-pounds av vridmoment med en Torx-fattning och momentnyckel.
23

Lossa strålkastaren trimringen klämma med en stjärnskruvmejsel. Demontera strålkastaren täckring.
24

Dra kontakten kvarter från stiften glödlampan. Avlägsna gummistövel från baksidan av strålkastare linsen.
25

Kläm tråden stoppbygeln slutar att haka dem från skårorna i pannlampan. Pivot tråden klämman från glödlampan och ta bort lampan från strålkastare församling.
26

Dra osammanhängande kabeln från styret omkopplaren genom genomföringen i strålkastarhuset. Splice att kabeln till den gula (låg-beam) strålkastare tråd med elektriska kontaktdon som ingår i den drivande ljus kit.
27

tillbaka glödlampan.
28

Slide det krympslang ingår i satsen över den vita ledningen i den drivande ljus ledningsnätet. Skala ändarna av båda lampa ledningar med en kabelskalare.
29

Splice den vita kabeln till lampan kablarna med tre ledare kontakten ingår i satsen med en tråd pressverktyg. Täck skarven med krympslang och krympa röret med en värmepistol.
30

Fäst de Körljus kablarna till den nedre gaffeln styrfäste hjälp av självhäftande clips ur satsen.

31

tillbaka bränsletanken. Anslut den negativa batterikabeln.
32

tillbaka säkringen bränslepumpen. Ersätt den elektriska caddie locket. Byt sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75136.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.