Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Rebuild jag en Duramax Injector?

De Duramax motorerna är en serie dieselmotorer som General Motors har tillverkats för sina stora lastbilar sedan 2001. Flera olika versioner av dessa motorer finns, men de har alla en förskjutning av 6,6 liter. Duramax motorerna använder direkt bränsleinsprutning, som inte kräver en elektronisk styrenhet. Förfarandet för ombyggnad bränsleinsprutningsdonet är i allmänhet densamma som för alla fordon med en Duramax motor. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
GM specialverktyg J-29873
Plastknoppar för bränsleledningar och injektorer
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna din huva. Koppla loss kablarna från de negativa batteripolerna med en hylsnyckel. Lossa clipsen på bränsleledningarna till spridarna, och koppla loss bränsleledningarna från spridarna. Ta bort bränsleledningar retur från bränslespridare. Anslut de öppna bränsleledningarna med plastlock för att förhindra skräp från att komma in i bränsleledningarna.
2

Fäst GM specialverktyg J-29873 till en hylsnyckel, och använda denna enhet för att vrida bränsleinsprutningsdonet moturs. Se till att du greppa 30 delen mm Hex av bränsleinjektom att undvika skador på injektorn. Ta bränsleinsprutaren, och täcka sina ändar med plastlock.
3

Byt packningen på bränsle injektor med en ny packning. Installera den nya insprutare till bränslefördelningsröret. Fäst bränsleinsprutaren på plats genom att vrida det medurs med GM specialverktyg J-29873 och en hylsnyckel.
4

Fäst GM specialverktyg J-29873 till en momentnyckel och dra åt bränsleinsprutningsdonet till 50 foot-pounds. Ta bort de skyddande locken från bränsleledningar, och anslut bränsleledningarna till bränslepumpen. Fäst fästmuttrarna för bränsleledningar, och dra dem till 20 foot-pounds med en momentnyckel.
5

Anslut linjen bränslet återvända till bränsleinjektom, och fäst klämmorna till bränsleledningar . Anslut kablarna till de negativa terminalerna på batterierna med en hylsnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75183.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.