Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Instruktioner om att installera en Auxiliary Light Bar på en Harley Softail

Heritage Softails utrustade från fabrik med en ljus bar. Välkända eftermarknaden leverantörer som KURYAKYN och Harley-Davidson säljer bolt-on extrabelysning för Softails. I vilken omfattning extra lampor lysa vägen är öppen för debatt. Många jurisdiktioner mandat att extra ljuset slås av när strålkastaren kopplas till helljus. Men det är obestridligt att de extra lamporna gör motorcykeln ljusare och göra det, och ryttaren, lättare att upptäcka. Saker du behöver
Körljus kit inklusive kablage, switchar och all hårdvara
Säkring avdragare
Blocknycklar
5/16 tums diameter bult
Kort längd på 5/16 tum gummislang
Slangklämmor
järnsaxar
5 gallon gas kan
Rags
Allen uttag
Momentnyckel
Open end uttag
Hylsnyckel
Torx drivrutiner
Torx uttag
Tänger
Wire Kabelskalare
pressverktyg
Värmekanon
Visa fler instruktioner
EFI Bränsletank Borttagning
1

Rida motorcykel tills bensintanken är nästan tom.
2

Dra av elektriska caddy omslaget, på höger sida av motorcykeln, med händerna. Dra bränslepumpen smälta ut ur säkringen array med en säkring avdragare.
3

Kör motorn tills den dör. Tryck på startknappen i ytterligare tre eller fyra sekunder.
4

Dra båda ändarna av snabbkopplingen montering under bensintanken i motsatta riktningar tills de två halvorna av kopplingen faller isär.

5

Lossa skruven som håller bakskärmen och sitsen tillsammans med en Phillips skruvmejsel. Lyft av sitsen.
6

Lossa den svarta batterikabeln med en kombination skiftnyckel. Dra kabeln från den negativa polen.
7

Lossa och ta bort muttern i mitten av instrumentpanelen med en Allen socket och hylsnyckel. Dra instrumentpanelen upp och dra de manliga och kvinnliga halvor bränslepumpmodulen kontakten isär.
8

Anslut änden av en kort längd på 5/16 tums diameter, gummislang med en bult av samma storlek. Säkra bulten i slangen med en slangklämma och en skruvmejsel.
9

Placera en 5 gallon gas kan bredvid motorcykeln. Sever klämman på vardera änden av crossover bränsleledning med plåtsax.
10

Dra den lösa änden av crossover raden av tankens montering och omedelbart ersätta den öppna änden av den 5/16 tum slang. Dränera crossover raden i 5 gallon kan.
11

Städa upp spill med trasor och ta bort trasor från arbetsplats. Ställ åt sidan kan.
12

Koppla crossover och luftledningar från botten av tanken. Unbolt både de främre och bakre monterings bultar, brickor och muttrar med en kombination skiftnyckel. Koppla de manliga och kvinnliga halvor av bränslemätaren ledningar plugg.
13

Dra tanken utanför motorcykeln med händerna. Addera Auxiliary belysningsanläggning

14

Sätt höger och vänster ljus bar montering klämmor i tillbehöret belysning kit till de två gaffelrören med insexskruvarna i satsen och en Allen-uttag. Dra åt de båda skruvarna till 75 inch pounds av vridmoment med Allen socket och en momentnyckel.
15

tråd trådarna från tillbehöret lamporna genom hålen i fästena och skruva fast belysningen till konsolerna med brickorna, hållare och blockerar klämma medföljer satsen. Dra åt hållarna av 19 pounds med en öppen ände socket och momentnyckel.
16

Sätt de inre häckande ringarna i belysning kit på glödlampor i satsen. Lås de svarta trådarna till de svarta terminalerna bredvid indexering flikar och de grå kablarna till gråa uttag.
17

Installera tillbehör glödlampor in i krom ringar med skruvarna som medföljer enheten och en skruvmejsel. Trä lätta ledningar genom kromade rören i kitet.
18

Placera tillbehöret lampor kabelnätet i grunt pan som håller sätet. Sträck de längsta trådarna längs ryggraden av ramen till styrhuvudet.
19

Ta bort muttern från jordledningen stud med en kombination skiftnyckel. Skjut ringen jordledningen från tillbehöret belysning ledningsnätet på stuteriet och byt muttern.
20

Knäpp vita kontakten ledningsnätet i "B" positiva kontakten på tillbehöret belysning kablaget.

21

Knyt tillbehöret sele till de viktigaste ledningsnätet med buntband medföljer tillbehöret belysning kit.
22

Sträck de längsta trådarna i extra sele förbi styrningen huvud. Route Ljusbrytaren trådarna upp de tredubbla träden och över vänstra styret kopplingshandtaget locket.
23

ta isär krom, byta fäste med en Torx drivrutin, installera strömbrytare och montera fästet konsol.
24

Ta bort den nedre skruven från kopplingshandtaget hus med en Torx drivrutin. Lägg tillbaka fliken switch fäste över hålet och skruva i skruven. Dra till 68 inch pounds med en momentnyckel och Torx-fattning.
25

Skjut ljuset sele switch ledningar i styret ledningar hållarna. Ta trimringen från strålkastare med en Phillips skruvmejsel.
26

Lossa kontaktstycket kvarter från strålkastarens stift. Packa den vattentät känga från baksidan av strålkastaren.
27

Squeeze och ta bort klämman från strålkastarenheten. Vrid bort klämman från strålkastaren och ta bort strålkastaren glödlampa.
28

Skjut änden av strömbrytare tråd genom gummiringen i strålkastarhuset. Skarva brytarledning till den gula strålkastare tråden med crimp connecter i belysning kit och en tång.
29

Byt glödlampan i strålkastarhuset.
30 < p> Slip Värmekrympslang ur satsen över den vita ledningen i tillbehöret kablaget. Skala av isoleringen från änden 1/4 tum av de två extraljus strömkablarna med en kabelskalare.
31

Splice alla tre kablarna med trevägs rörkoppling i satsen med ett pressverktyg . Täck kontakten med krympslang och värme med en värmepistol tills röret krymper runt skarven. Addera Final Assembly
32

Säkra alla lösa trådar med clips ingår i satsen.
33

Återkoppla bensintanken. Tanka motorcykeln.
34

Anslut den svarta batterikabeln. Byt ut säkringen bränslepumpen.
35

Sätt tillbaka elektriska caddy lock och sits.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75185.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.