Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Felsökning Starter solenoider i Fords

The starter solenoid i din Ford tjänar till att omvandla den relativt låga spänningen från batteriet till hög spänning för att starta motorn. Om du har problem att slå på motorn, kan du överväga att ha ditt lokala servicecenter byta solenoiden. Innan du gör det, testa solenoiden för att se till att du inte har ett dåligt batteri. Det är jobb du kan göra själv, även om du inte har den tekniska kunskapen. Saker du behöver
Voltmeter
Batteriladdare
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn, ta ur tändningsnyckeln, lägg i parkeringsbromsen och höja huva. Anslut en voltmeter till batteriet för att testa laddningen.
2

Anslut de röda och svarta ledningarna från voltmetern till batteriets röda och svarta kontakter. Titta på displayen för volt läsning. Om du har mindre än en 12-volts läsning, byt batteri eller ladda det med en batteriladdare.
3

Leta starter som ska vara bredvid motorn på höger sida. Startmotorn är den lilla svarta lådan med en tråd som kommer ut av det.
4

Leta jordkabel kommer från startmotorn. Om du ser rost, eller att jordkabeln är bortkopplad, rengör den med en rost renare och anslut den till grundstötning konsolen till höger om startmotorn.
5

Använd din voltmeter för att få en behandling från de två ledningarna från startmotorsolenoiden och gå till batteriet. Om du inte får ett 12-volts läsning från startmotorn trådar, måste du byta startmotorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75197.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.