Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar sadelväskor på en Dyna Wide Glide

Det kan inte finnas något bättre exempel på Harley skatt, det pris du måste betala för att åtgärda bristerna i ditt nya Harley-Davidson motorcykel, än frånvaro av påsar på din Wide Glide . Väskor är en integrerad del av Harley upplevelsen. Sadelväskor är där dina läder går när vädret blir från kallt till varmt mellan Aspen Pass och Painted Desert. Den dåliga nyheten är att kostnaden för påsar. Den goda nyheten är att sadelväskor är mycket lättare att montera på en FXDWG än på andra Dynas eftersom de bakre körriktningsvisare inte behöver flyttas. Detta är hur Harley egna väskor montera på en Wide Glide. Saker du behöver
Sadelväska kit med alla monteringsdetaljer
Hylsnyckel
Allen uttag
Maskeringstejp
Hex uttag
Momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

Unbolt men ta inte bort de lager bakre blinkers med en allen socket och hylsnyckel. Spara hårdvara och tejpa signalerna till bakskärmen med maskeringstejp.
2

Tejpa fender skenan ordentligt bakskärmen med maskeringstejp utan att täcka något av de bakre bultarna fender järnväg. Ta bort de främre och bakre bultar fender järnväg med en U-nyckel, en insex och en hylsnyckel.
3

Sätt i 2 1/2-tums bult medföljer saddlebag kit genom den främre monteringshålet insidan av sadelväska använder två tjocka brickor som ingår i satsen. Montera den korta spacer på bulten som sticker ut genom sadelväska.
4

Sprinten genom fender support locket till fender järnväg. Dra åt muttern som fäster vid denna bult inuti bakskärmen.
5

in 2 3/4-tums bult medföljer sadelväskor genom den bakre monteringshål insidan av sadelväska med två tjocka brickor ingår i satsen. Installera den långa spacer över bulten där kolven skjuter in i fender järnväg.
6

drar åt muttern som fäster vid denna bult inuti bakskärmen. Dra åt båda de nya bultarna till 25 fot pounds av vridmoment med en insex och en hylsnyckel.
7

Montera motsatt sadelväska med samma förfarande. Ta bort tejpen från Fender rälsen.
8

Ta bort tejpen från de bakre blinkers och bakskärmen. Sätt tillbaka den bakre blinkers till bakskärmen med en allen socket och hylsnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75204.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.