Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Felsökning Starter Problem med VW Passat

VW Passat är en fyrdörrars sedanmodell som kommer med en manuell eller automatisk växellåda. Om din VW Passat startar inte ordentligt, kan det vara ett problem med starter. Startmotorn på din Passat skickar en elektrisk signal från batteriet till motorn när nyckeln är engagerad i tändningslåset. Du kan testa starter med minimal fordonsindustrin kunskap och lite krångel. Saker du behöver
Wrench
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Park din VW Passat på en plan yta. Engagera nödbromsen för att säkra att bilen rullar. Anteckna säkerhetskoden för din Passat radio. Du hittar detta i instruktionsboken.
2

Öppna huven och använd en skiftnyckel för att koppla den svarta kabeln från batteriet på höger sida av motorn. Gå under bilen och kontrollera motorn sköld. Använd en skiftnyckel för att ta bort skölden om din bil har en (vissa modeller inte använder en motor sköld).
3

skärmringen ut från under bilen och leta reda på startmotorn. Startmotorn är placerad på höger sida av motorns botten. Koppla den röda kabeln från bilens batteri, anslut sedan den röda och svarta leads från din voltmeter till startmotorn s röda och svarta kablarna som går till batteriet.
4

Titta på instrumentets display för avläsning. Om du inte får ett 12-volts läsning, måste du antingen byta startmotorn eller batteriet. Testa batteripolerna med din voltmeter och byta ut batteriet om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75217.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.