Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

BMW Battery Charge Specifikationer

BMW bilar använder en 12-volts batteri som är nödvändig för att starta och driva alla dess intrikata elektroniska funktioner såsom sin datorskärm som länkar dig till GPS-systemet, telefon, katastrofbistånd samt diverse andra funktioner . Den Amp Hour (Ah) som krävs för din BMW beror på vilken modell du har. Laddning en BMW batteri inte är ett komplicerat förfarande, men bestämmer BMWs serien den strategi du måste vidta för att ladda den. Batterispecifikationer

BMW batterier är 100 procent underhållsfria. Detta innebär att du inte behöver du inte fylla på dem med vatten då och då. De underhållsfria batterier BMW använder håller längre än de låg-underhåll batterier och laddas snabbare. Enligt 2011 X5-X6 bruksanvisning, varar underhållsfritt batteri i en BMW för livet av batteriet när du använder fordonet i ett tempererat klimat.
Betydelse

ledningssystem av en BMW bil är 12 volt. Därför måste du se till att enheten enhet som du använder för att ladda batteriet är på 12 volt och dess Ah kapacitans är ungefär samma som ditt batteri. Den Ah av din BMW batteri är tryckt på batteriets hölje, och visas bredvid där det står "Ah."
Laddningsikon

BMW batteri kan laddas med en batteriladdare eller med kablar som passerar laddning med en annan bil. Effektiviteten och hastigheten av avgiften kommer att bero på hur döda batteriet är. Till exempel, om din X-serien batteriet är helt dött och du använder en laddare, måste du ladda batteriet i minst 12 timmar. Å andra sidan, om du passerar en avgift med ett annat fordon, så laddas den snabbare, men måste du köra bilen i minst 20 minuter så att batteriet får en fullständig laddning. Precis som med andra fordon, vid laddning X-serie BMW batterier de krokodilklämmor ansluter röd (positiv) till rött, och svart (negativ) till svart. Av säkerhetsskäl råder bruksanvisningen för X-serien BMW du använda helt isolerad klämma handtag.
Laddning Plats

Du kan ladda din BMW batteri direkt från batteriet eller använder hoppa eller laddar inlägg hittades under huven. Batteriet av en BMW ligger i bålen, men beror den specifika platsen på modellen. De flesta modeller har batteriet i den högra sidan fack av stammen. Övriga BMW har det i det centrala området av stammen, under locket och under reservhjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75231.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.