Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort Insprutare Från en 6,9 International Diesel Engine

International Harvester Corp gjorde en serie av åtta-cylindriga dieselmotorer för användning i Ford F-serie pickup lastbilar 1982-1994. Dessa motorer används indirekt insprutning, en form av mekanisk bränsle-insprutning som inte kräver elektronisk styrning. Den 6,9-liters version av den internationella dieselmotorn var i produktion från 1983 till 1987. Förfarandet för att avlägsna bränsleinjektorerna är sett det samma för alla Ford fordon som har en 6,9-liters International dieselmotor. Saker du behöver
Eldningsolja
Hylsnyckelsats
Luftkompressor
Plastknoppar för bränsleinjektorer
Specialverktyg T71P-19703-C
Hållare för bränsle injektorer

Visa mer instruktioner
1

Rengör bränsle insprutningsmunstycken och det omgivande området med ren eldningsolja för att undvika kontaminering av motorn när du tar bort bränsleinsprutarna. Rengör anslutningarna bränsleledningen till bränslepumpen för att hålla skräp ur bränslesystemet. Blås bränsleinsprutarna rena med en kompressor.
2

Lossa klämmorna på bränsleledningarna till spridarna, och koppla loss bränsleledningarna från bränslespridare. Ta bort de läcka-off tees från spridarna, och flytta dem ur vägen. Täck de öppna ändarna på spridarna med plastlock för att hålla smutsen ur bränslespridare.
3

Vänd bränsleinsprutarna moturs med en hylsnyckel och ta bort dem från injektorn borrningarna . Täck munstycket ändarna av bränslespridare med plastlock för att undvika bränsle kontaminering.
4

Extrahera koppar packningen från injektorn hålet med specialverktyg T71P-19703-C, om packningen inte är på insprutare munstycke.
5

Store bränsleinsprutarna i en hållare med numrerade hål. Placera varje insprutare i hålet som motsvarar insprutare s cylinder nummer. Detta garanterar att du kommer att installera varje insprutare i rätt injektor hålet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75233.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.