Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Felsökning Höga PSI i oljetanken på en Harley

Det finns fyra möjliga orsaker till att en olja mätare på en Harley kan tyda på högt oljetryck. Två av orsakerna är bokstavligen ansluten till oljetanken. För av sannolikhet från mest till minst, är din olja tryckmätare defekt eller den elektriska anslutningen är lös, din vevhus vent linje är igensatt, antingen din oljeretur eller din olja matarledning är böjd eller blockerad, eller slutligen, är din oljetank överfylld. Arbetet problemet i några få steg. Saker du behöver
Skruvmejslar
Tänger
dräneringskärlet
Oljefilternyckel
Byte oljefilter
Open End skiftnycklar
Wire
Motorcykel motorolja

Visa mer instruktioner
1

Tappa av oljan från oljetanken i ett avlopp pan genom att lossa slangklämman på dig tömma linje med en skruvmejsel och ta bort avtappningspluggen med en tång. Byt tändstift och dräneringsledning efter att oljan rinner från oljetanken.
2

Ta bort oljefiltret från framsidan av din cykel med en oljefilternyckel. Tappa av oljan från filtret i tråget.
3

Kassera det gamla oljefiltret och montera ett nytt filter för hand på oljefiltret stud.
4 < p> Följ trådarna från din oljetrycksmätare topp vevhuset och kolla efter lösa anslutningar eller en uppenbart defekt tråd.
5

Inspektera oljan feeder och oljereturledningen från vevhuset till oljetanken. Fysiskt ta bort raderna genom att lossa några slangklämmor med en skruvmejsel och permanenta installationer med en öppen nyckel.
6

Stick en tråd genom längden på slangarna för att säkerställa att slangarna inte är igensatta. Tillbaka de två oljeledningarna.
7

Följ linjen olja utlopp från toppen av oljetanken bredvid returledningen till vevhuset. Ta bort raden från vevhuset med en öppen nyckel. Dra linjen ut ur oljetanken med händerna.
8

Sick en tråd genom avluftningsledningen så att den inte är igensatt. Byt avluftningsledningen med en öppen nyckel.
9

Tillsätt lämplig mängd olja, antingen 3 eller 4 liter, till oljetanken som anges i bruksanvisningen för din Harley. Vänd på motorcykeln i ca 15 sekunder.
10

bort pluggen och läsa oljestickan att se oljenivån läser fullt. Starta motorcykeln och kontrollera olje mätaren. Om mätaren fortfarande visar att ditt oljetryck är för högt mätaren är troligen trasig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75238.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.