Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur installerar jag en bromsspak på en 2007 Chevrolet Suburban?

Chevrolet Suburban är en stor sport utility vehicle som har samma plattform som Chevrolet C /K-serie pickup lastbilar. Den 2007-modellen har ett låsningsfritt bromssystem (ABS), liksom de flesta fordon av denna period. Den ABS använder en bromsstyrning, känt som ett elektroniskt broms styrmodul (EBCM), för att bestämma mängden av bromskraft på att tillämpa till hjulen. Proceduren för att installera en broms controller i en 2007 Suburban är densamma för liknande fordon som Escalade, Tahoe och Yukon. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ordet jack
Jack står
Water
butik trasa
Scan verktyget
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort kabeln från den negativa polen på batteriet med en hylsnyckel. Lyft bilen med en domkraft och stödja den på pallbockar.
2

Lokalisera EHCU under fordonet på förarsidan bredvid drivaxeln. Den EHCU är ett aggregat bestående av EBCM, bromstrycket modulatorn ventil, eller BPMV, samt ett monteringsfäste. Det är ungefär formen av en kub 3 inches på en sida när den är korrekt ihopsatt. Tvätta området runt EHCU att ta bort smuts.
3

Lossa fästskruvarna för EBCM med en hylsnyckel och lossa EBCM från bromstrycket modulatorventilaggregat (BPMV). Den BPMV är den lilla box-formad komponent som är ansluten till bromsledningarna. Rengör monteringsytan på BPMV med en ren butik trasa.
4

Montera nya EBCM till BPMV, och fäst nya skruvar till EBCM med en hylsnyckel. Sänk fordonet med domkraft, och ansluta kabeln till den negativa batteripolen.
5

Anslut en scan tool till bilens datalänkanslutningen, och programmera nya EBCM med Scan verktyget däck- storlek kalibrering funktion. Slå på tändningen och utför det diagnostiska systemet check.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75251.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.