Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar ett bromsspak i en Suburban

GMC Suburban var en stor sport utility vehicle som General Motors skyltas som GMC Yukon XL 1999. Den har ett låsningsfritt bromssystem med en styrenhet som reducerar bromskraften till ett hjul som roterar långsammare än de övriga hjulen. Detta håller hjulen från att låsa under undantagsförhållanden. Du kan behöva installera en ny broms controller om låsningsfria bromsar (ABS) varningslampa tänds. Bromsen controller i en GMC Suburban är i motorrummet, på vänster sida av motorn. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Etikett de elektriska kontakterna på bromsen regulatorn, sedan bort dem från bromsen controller. Märk bromsledningarna på bromsen styrenheten och koppla sedan bort beslag bromsledningen med en hylsnyckel. Lossa bromsledningarna från bromsen styrenheten.
2

Lossa fästskruvarna för bromsen styrenhet konsolen med en hylsnyckel. Ta bromsen controller och dess fäste från fordonet som en enhet. Lossa bultarna för broms controller, och lossa bromsen styrenheten från sin konsol.
3

Fäst den nya bromsen regulatorn till sin konsol, och dra åt bultarna till 5 foot-pounds med en momentnyckel. Montera aggregatet bromsen styrenheten till fordonet, och dra åt bultarna till 33 foot-pounds med en momentnyckel.
4

Installera aggregatet bromsen styrenheten till fordonet, och dra åt bultarna till 33 foot-pounds med en momentnyckel.
5

Fäst bromsledningar till bromsen controller, med hjälp av etiketter från steg ett som vägledning. Dra åt beslag bromsledningen till 16 foot-pounds med en momentnyckel. Anslut de elektriska kontaktdonen till bromsstyrningen, med hjälp av etiketter från steg ett som en guide.
6

Avlufta ventilen bromsstyrningen för att avlägsna luft från bromssystemet. Lufta hela bromssystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75255.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.