Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Beskriver anslutning av BCM i en 2002 Impala

The 2002 Impala var en mid-size fyra-dörrars sedan tillverkas av Chevrolet uppdelningen av General Motors. Det är en åttonde generationen Impala, som omfattar perioden 2000 till 2005 års modeller. Dessa modeller hade låsningsfria bromsar som standard, vilket bättre ge bromseffekt när fordonet börjar tappa greppet. Bromsen styrmodul eller BCM, är en mikroprocessor som minskar bromskraften till ett hjul som snurrar långsammare än de övriga hjulen. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

ta bort kabeln från batteriets minuspol med en hylsnyckel. Detta säkerställer att en elektrisk urladdning inte skadar BCM när du byter den.
2

Lokalisera BCM. Det är den svarta rutan till vänster om ratten och under instrumentbrädan.
3

Skjut trycket flikarna på BCM tillsammans för att frigöra BCM, och lossa BCM från dess fäste. Koppla bort kablaget från BCM, och ta bort BCM från fordonet.
4

Tryck kontakten för ledningsnätet i facket på den nya BCM. Den kontakten gör ett hörbart klick när den är ordentligt ansluten till BCM.
5

Installera BCM sitt fäste på fordonet. Trycket flikarna på BCM göra ett hörbart klick när BCM är säkert fastsatt i hållaren.
6

Fäst kabeln till den negativa polen på batteriet med en hylsnyckel.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75257.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.