Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur filterolja Tillsatser

Varje bil måste ha sin olja bytas var 3-5000 miles. Detta kan vara ett dyrt tillägg till redan dyra driftskostnader för förare. Om du vill skära ner på din bil räkningar, kan du filtrera tillsatser från spillolja för att återanvända olja i bilen. Detta är inte en mycket svår uppgift att utföra. Du kan göra det med bara ett par objekt hittades runt huset. Saker du behöver Billiga 2 5 gallon hinkar
Rope
Drill
Staples /naglar
Plastplatta
Oljebehållare
Visa fler instruktioner

1

Sätt en 5-liters hink ovanpå en hylla. Lägg en annan 5 liters hink på hyllan under den.
2

Mät tillräckligt rep för att nå från botten av den övre skopan till botten av den nedre hink. Skär repet och sedan skära ett hål med samma diameter av repet i botten av den övre skopan. Borra ett hål i hyllan samma diameter på linan så att den kan matas in i botten hink.
3

Mata repet från botten av den övre hinken ner genom hyllan och in i botten hink. Fäst repet till toppen hink med en klämmer eller en spik.
4

Häll din gamla olja in i toppen av skopan. När oljan tränger ner repet i botten hink, kommer tillsatserna fastnar på repet, rengöring oljan i processen. Linda hela hyllan i plastfolie för att säkra den från främmande föremål.
5

Vänta 3-4 veckor för oljan till filtratet. Ta bort folien och häll sedan filtret olja i olje behållare för lagring. Blanda 3 delar filtrerade oljan med en del ny olja för användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75259.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.