Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Felsökning av en Subaru Baja

Subaru Baja är en all-terrain fordon som tillåter människor att komma till avlägsna campingplatser och andra tuffa miljöer. Om du har problem med din Subaru Baja, finns det några saker du kan göra innan du tar den till en Subaru verkstad. Vanliga problem uppstår med batteriet, bränsle eller startmotorn. Du behöver inte vara en Subaru-tekniker för att få din Baja tillbaka på vägen. Saker du behöver
Gas lås
Kanal /isolerade tänger
Startkablar
Jack
Visa fler instruktioner
1

Sätt i nyckeln i Baja tändning. Vrid nyckeln halvvägs engagera instrumentpanelen. Vänta på instrumentpanelen att lysa upp. Om instrumentpanelen inte tänds, har du ett problem med ditt batteri. Om instrumentpanelen tänds, kontrollera att mätaren. Fyll bensintanken om det behövs och sedan försöka starta bilen.
2

Dra på huven-spärren till vänster om fötterna på förarsidan av bilen. Ut ur Baja och öppna huven. Leta efter batteriet till höger på motorblocket.
3

Använd ett par kanal lås eller isolerade tänger för att dra åt anslutningarna av terminalerna till batteriets stift. Försök att vrida om nyckeln över att engagera instrumentpanelen. Om instrumentpanelen inte kommer att engagera, fart på Baja.
4

Anslut de röda och svarta leads från dina startkablar till de röda och svarta kontakterna på batteriet. Anslut den andra änden av startkablar till de röda och svarta terminaler på en väns bil. Starta din väns bil och sedan starta din Baja. Låt Baja att köra i 10 till 15 minuter innan du stänger av bilen. Försök att starta bilen. Om bilen inte startar, byt ut batteriet mot ett nytt.
5

Jack framsidan av Baja upp och krypa under bilen. Leta reda på startmotorn. Detta är en liten svart låda bredvid motorn. Har din vän slå på tändningen och lyssna på startmotorn. Om du hör ett "klickande" eller ett "surrande" ljud från startmotorn, måste du ha en servicetekniker byta startmotorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75261.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.