Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort den harmoniska Balancer i en VR6

En VR6 motor är en familj på sex-cylindriga motorer som Volkswagen utvecklat i slutet av 1980. Det visas i en mängd olika Volkswagen bilar, som 1992 Passat. Den VR6 motorn använder en harmonisk balansaxel, även känd som en vibrationsdämpare, på vevaxeln för att minimera vibrationer som uppstår när vevaxeln vänder snabbt. En central bult fäster vibrationsdämparen i denna motor direkt till vevaxeln. Du kommer vanligtvis att ta bort vibrationsdämparen att få tillgång till vevaxeln tätningen. Saker du behöver
Hylsnyckelsats Review verktyg nr 3273
Visa fler instruktioner
1

Record säkerhetskoden för radio så att du kan ansluta batteriet efter avlägsnande av harmoniska balansblock. Koppla bort kabeln från batteriets minuspol med en hylsnyckel. Detta hindrar dig från att oavsiktligt starta motorn, när du tar bort den harmoniska balansblock.
2

Demontera stänkskyddet för de främre hjulhusen med en hylsnyckel för att få tillgång till svängningsdämparen. Vissa fordon med en VR6 motor kräver också att du kopplar motorns nedre skärmen för att komma svängningsdämparen.
3

Håll vevaxelns remskiva på plats med verktyget nr 3273. Lossa bältet tillbehörsdrivningens att vevaxeln enheter.
4

Lossa centrumskruven på vevaxeln med en hylsnyckel. Ta bort svängningsdämparen från vevaxeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75279.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.