Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Mina 93 Toyota Camry Parkett & startar inte Back Up

I 1993 Camry är en sedan som tillverkas av Toyota. Om din Camry stagnerar och kommer inte att starta upp, det är förmodligen ett problem med ditt kylsystem eller kylvätskans temperatursensor. Dessa två problem är inte svårt att reparera, men kan kräva hjälp av en servicetekniker. Lägga kylvätska till ditt system kan vara den quick fix som du behöver, men kommer en trasig ECT behöver professionell service. Saker du behöver
50/50 kylvätska
Vatten
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Pop huven på din '93 Camry från huven spärren på sidan av bilens grillen. Leta kylsystemet, som ligger på vänster sida av motorn.
2

Titta på maxstrecket på kylsystemet tank. Fyll kyltanken med 50/50 kylvätska, se till att du når fyllningen linjen på sidan av tanken. Du bör alltid använda 50/50 kylvätska när det är möjligt, men du kan tillfälligt använda vattnet om du kör ut.
3

Försök att starta bilen. Om bilen inte startar, använd en voltmeter för att testa ECT. ECT är på vänster sida, på baksidan av motorn. Det är en liten, grön låda med två sladdar som kommer från det
4

Anslut testning leder till (+) och. (-) Terminal och sedan försöker starta bilen. Titta avläsningen på voltmetern. Om läsningen börjar gå upp och ner oregelbundet, behöver du ha en servicetekniker ersätta ECT.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75290.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.