Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Pontiac Grand AM 1995 Felsökning

The 1995 Pontiac Grand AM är en Coupe som har en 2,4 liters fyrcylindrig motor. Om du har problem med din 95 Grand AM, det finns ett par saker som du kan felsöka själv innan du tar bilen till en reparatör. Vanliga frågor bor med servostyrning, batteriet, och bränsle. Du kan lindra dessa problem utan utbildning i bilar. Få dina problem fast kommer att få dig tillbaka på vägen på nolltid. Saker du behöver
Ström
steering fluid 50/50 kylvätska
Channel låser
Voltmeter
Nytt batteri
Gas
Visa fler instruktioner

1

Lyft huven till Grand Am och ser tillbaka makten tanken steering fluid intill motorn. Leta efter maxstrecket på tanken och se till att du har tillräckligt med vätska i tanken. Fyll tanken med styrservoolja om det behövs.
2

titt över kylvätska nivåer för att se till att du har tillräckligt med kylvätska om din Grand AM är överhettad. Kylsystemet är rätt av styrservobehållaren tank. Lägg 50/50 kylvätska till tanken tills kylvätskenivån är i fyllningen linjen.
3

Kontrollera över batteriet på höger sida av motorn. Batteriet bör ha täta kontakter från kabeln till batteripolerna. Om anslutningarna är lösa, dra åt dem med ett par kanal lås eller tång.
4

Testa batteriet med en voltmeter om din bil inte startar. Placera de testa ledningarna på batteripolerna enligt färgen på ledningarna. Om du får något mindre än 11 ​​volt från testet, bör du ladda batteriet.
5

Vrid nyckeln i tändningen och se över de bränsle-nivåer. Om du inte har tillräckligt med bränsle i tanken, du kommer bilen inte att kunna starta. Fyll bensintanken som behövs för att få bilen starter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75294.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.