Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Kolfiber Exhaust Tips för Mustang S351

Mustang S351 är en del av den imponerande raden av modeller som modifierats genom Saleen, Incorporated, som är specialiserade på att tillhandahålla extremt högpresterande Mustangs för allmänheten. Ändringarna är en följd av det stora antalet prestanda bilar som kommer från Europa och Asien, och göra det möjligt för ponny bilar att köra med de allra bästa i världen. Kolfiber Exhaust Tips

Förutom den vanliga motorn och fjädring tuning, kommer kolfiber avgassystem tips inte bara göra dina S351 Mustang ser cool, men också kommer att hålla dina avgaser ser bra även efter många miles av pigg körning . Avgassystem tips är avsedda endast för show och kommer mycket sällan att påverka eller förbättra motorns prestanda. Kolfiber avgassystem tips kan anses dyrt jämfört med krom eller rostfritt stål tips, men användningen av kolfiber garanterar att spetsen kommer aldrig missfärgas eller fläckar på grund av höga temperaturer och korrosion gas.
Kinds av ljuddämpare Tips
p Det finns en mängd olika ljuddämpare tips tillgängliga för dina S351 Mustang. Den vanliga valet är krom och ger skönhet och lyster till din konfiguration. Chrome är både väder-och rost-resistenta, och kommer att pågå många år, under förutsättning att ett minimum av vård appliceras på materialet.

Rostfritt stål är också korrosionsbeständiga och ger samma mängd visuella effekter som krom . Skillnaden ligger i glans, eftersom Chrome är mer glittrig jämfört med rostfritt stål.

Titanium avgassystem tips är dyrare jämfört med rostfritt stål och krom, men är extremt lätta och utveckla en attraktiv nyans till sin yta när den används över tiden.

Kolfiber avgassystem tips är också dyra, men kräver nästan inget underhåll.
Installera Kolfiber Exhaust Tips

Installationen kommer att variera beroende på vilken typ av kolfiber slutrör som du köper. Det finns mönster som kommer att behöva svetsas på ljuddämparen röret själv, medan andra kommer att komma med en rörklammer eller skruv-tight fastsättning. Följ instruktionerna som anges på förpackningen till din slutrör.
Slutsats
p Det finns en hel del slutrör mönster som du kan välja från. Om du råkar ha kol paneler fiberkropp installerade på din Mustang S351, kommer då kolfiber avgassystem tips slutföra den övergripande utseendet på din bil. Kom ihåg att om du installerar en dyr slutrör kommer med tillsats ansvar. Aldrig parkera din bil i ett svagt upplyst område eftersom tjuvar kommer sannolikt att stjäla din dyrbara titan eller kolfiber slutrör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75302.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.