Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en Fairing 2000 Ultra

I egentlig mening, det finns två profilkroppar på framsidan av en 2000 FLHTCU. Den stora batwing som skyddar dig från vind när du får i vinden är den yttre kåpan. Det, med vindrutan, fäster resten av chassit med totalt sju skruvarna. När det kommer ut de inre spackling kvar. Den inre kåpan håller instrument, radio, stereohögtalare och andra bekvämligheter Harley säljer med Electra Glider. Det är också lätt att ta bort genom att lossa bara fyra skruvar. Det finns ett par steg innan en ryttare kan nå de sista fyra skruvar, dock. Saker du behöver
Blanket
Torx huvudet förare
Open end skiftnycklar
Skruvmejslar
Blocknycklar
kartong square
Visa fler instruktioner
1

drapera en hopvikt filt över framskärmen och hjul för att skydda lacken.
2

Lossa och ta bort de tre Torx-skruvar precis under vindrutan framför spackling och de två skruvarna bara utanför och under högtalare inne spackling med en Torx huvuddrivaren.
3

Exponera de två yttre spackling skruvar precis nedanför formplåten locket på höger och vänster sida genom att vrida styret sätt till vänster och hela vägen till höger. Lossa och ta bort dem båda med en Torx huvuddrivaren.
4

bort tråden anslutningen på baksidan av strålkastaren församlingen genom att samtidigt klämma båda sidor av kontakten med fingrarna och dra. Grenslar framsidan av cykeln och lyft spackling av med båda händerna för att exponera alla anslutningar kablage nedanför. Lyft upp den lösa vindrutan utanför framför motorcykeln.
5

Dra kontakterna blinkers sönder i halvor. Dra passerande ljuset kontakten sönder i halvor.
6

Lossa passerande ljuset fästet från gafflarna med en Torx huvuddrivaren och avlägsna passerande lätt montering.
7

Turn startnyckeln kvar att "låsa upp." Vrid kamformad rätt tändning vredet till "tillgång".
8

Skjut en liten skruvmejsel under tändningen reglaget och tryck upp spärrknappen under vänstra sidan av ratten. Tryck ned tangenten, vrid ratten åt vänster och lyft knoppen av resten av tändningslåset för att exponera byta stolpen och byt muttern.
9

Lossa brytaren muttern med en liten kombination skiftnyckel och dra muttern, spacer och krage av strömbrytaren stolpen. Dra breda krom kjol på botten av den inre kåpan upp och bort.
10

Lossa kopplingsmuttern kabeln justerare och kopplingen kabel skaderegleraren låsmuttern på kopplingen kabeln nära vänster ner röret med två Blocknycklar. Slacka kopplingen kabeln.
11

Ta kopplingsreglaget tapp och låsring med en skruvmejsel. Lossa fästet kopplingen med en Torx huvuddrivaren och ta bort kopplingshandtaget från fästet.
12

Koppla bort kopplingen kabeln från slutet av kopplingshandtaget. Mata kopplingen kabeln genom väderbeständig genomföringen i botten mitten av insidan kåpan.
13

Skär ett litet torg från en typisk, 1/8 tum tjock kartong, producera box och sätt torget mellan främre bromshandtaget och bromsarmen bostäder för att skydda stoppsignal kolven från skador. Ta brytarhuset och huvudcylinder från höger sida av styret med en Torx huvuddrivaren.
14

Dra gasreglaget utanför den högra änden av styret med hjälp av en skruvmejsel. Koppla tomgång och gaspådrag kablar lindade runt insidan änden av gasspjället.
15

Mata tomgång och gasreglage kablarna genom väderbeständig genomföringen i botten mitten av insidan kåpan.
16

Koppla cigarettändaren från exponerade kabelnätet. Lossa och ta bort de sex skruvarna högtalaradapter med en Torx huvuddrivaren. Ta bort högtalaren adaptrar.
17

Koppla bränslemätaren och voltmeter från exponerade kabelnätet. Lossa de fyra skruvarna som håller den inre kåpan till spackling fästet med en Torx huvuddrivaren.
18

Dra botten av den inre kåpan och skjut den av monterings pinnar. Dra ner på kåpan fäste för att befria den från monterings pinnar.
19

Dra det inre kåpan från fästet och ta bort den inre kåpan.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75314.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.