Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur ta isär HD Fairing

Demontering av en Harley-Davidson spackling behövs några verktyg, din minst favorit flanellskjorta, en liten fyrkant av tjock kartong och ungefär två timmar av din tid. Kåpan bör ses som två delar - den yttre spackling, vilket alltid är vänd mot din destination, och den inre kåpan, vilket alltid är vänd mot dig. Saker du behöver
Flanellskjorta
Torx drivrutiner
Torx uttag
Socket förlängning
Hylsnyckel
Standard öppna änden uttag
Blocknycklar
Flathead skruvmejslar
1/8 tum tjock fyrkant av kartong
Visa fler instruktioner
1

Vik en flanellskjorta över din framskärm för att bevara färgen och krom.
2

bort sju skruvarna med en Torx drivrutin -. de tre skruvarna precis under vindrutan på den yttre kåpan, samt de två skruvarna ovanför varje vindavvisare på vänster och höger sida av det inre kåpa

3

Vrid styret så långt kvar för att komma spackling skruven under högra kåpan locket, och hela vägen till höger för att komma till formplåten skruven under vänster kåpa locket. Ta bort de båda skruvarna med en Torx-fattning, socket extension och hylsnyckel.
4

grenslar framskärmen och dra försiktigt den yttre kåpan mot dig. Kläm ihop båda sidorna av klämman på baksidan av huvudet lätt montering med fingrarna. Lyft kåpan först, då vindrutan utanför framför motorcykeln.
5

Koppla blinkers och hög-låg-kontakter strålen från den främre ledningsnätet. Lossa och ta bort den passerande armaturhållare från gaffelkonsol med en Torx-fattning, socket extension och hylsnyckel.
6

Sätt nyckeln i tändningslåset, växla nyckeln för att "låsa" och vrid tändningen montering ratten för att "komma åt".
7

Release tändningen vredet genom att trycka in tändningen fliken knappen för frigöring med en platt skruvmejsel och vrida nyckeln moturs. Dra reglaget upp och ställ åt sidan.
8

Lossa sedan bort Maskinvaruomkopplaren mutter från den gängade switch mutter stud med en hylsnyckel, socket extension och en öppen-end socket. Dra krom inre kåpan trim från den inre kåpan.
9

Lås kopplingen låsmutter kabel skaderegleraren från kopplingen kabel justermuttern med två Blocknycklar. Snurra kopplingsmuttern kabel justering med fingrarna tills kopplingen kabeln är helt slak.
10

bort kopplingen handkontroll tapp låsringen på undersidan av kopplingen handkontroll fäste och hand- kontroll ledtapp med en platt skruvmejsel. Unbolt kopplingen handkontroll konsol från vänster handtag med en Torx-fattning, socket extension och hylsnyckel.
11

Haka kopplingen kabeln från handkontrollen och ta förankringspinnen. Skjut kopplingen kabeln genom kopplingen kabelgenomföringen från den inre kåpan på framsidan av motorcykeln.
12

Stick en 1/8-inch-thick fyrkant av kartong mellan fram-bromsen handkontroll och den främre bromsen handkontroll fäste för att skydda de små, mekaniska komponenter i broms-ljus relä inne frambromsen handkontroll konsol.
13

Ta bort höger styret brytarhuset och bakbroms mästare cylinder med en Torx chaufför.
14

Bänd gasreglaget från slutet på styret med en skruvmejsel och haka de två vajrarna från gasspjället. Skjut vajrarna genom vajrarna "genomföring från den inre kåpan på framsidan av motorcykeln.
15

Dra ut cigarettändaren snabbkopplingen framifrån kabelnätet. Koppla bort högtalarkabeln adaptrar på båda sidor av den inre kåpan med en hylsnyckel, Torx-fattning och uttag förlängning.
16

Koppla bränslemätaren och voltmeter framifrån kabelnätet. Lossa och ta bort de fyra insexskruvarna som ansluter sig till spackling fästet och den inre kåpan med en Torx-fattning, socket extension och hylsnyckel.
17

Bänd och lyft både den inre kåpan och kåpan fäste off spackling konsolmontering stift. Bänd spackling fäste och inre kåpan isär, och ta bort den inre kåpan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75315.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.