Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

DIY Ström Mirror Reparation för en Tahoe

Den sida power spegel på en Chevy Tahoe kan skadas i små och stora olyckor likadana. Den goda nyheten är att du inte behöver helt enkelt leva med en skadad sida elspegel. Beställ en ny ström spegel från din lokala återförsäljare eller auto body shop. Du kan också behöva beställa auto färg för spegeln som matchar din Tahoe. Att ersätta spegeln kan sedan installeras i din Tahoe på bara några timmar. Saker du behöver
Byte sidospegel
Skruvmejslar
Dörrpanel remover verktyg
Visa fler instruktioner
1

Hitta skruvarna på insidan av Tahoe dörrpanelen. Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna från dörrpanelen. Pop dörrpanelen på sin plats och ställ åt sidan.
2

bort spegeln trim med en dörrpanel remover verktyg. Skruva loss de tre skruvarna som sitter under spegeln trim med en skruvmejsel. Placera skruvarna på ett säkert ställe.
3

Koppla bort kablarna i spegeln och dörren. Kablarna ska falla isär lätt. Ta bort spegeln från dörren.
4

Slip ledningarna för Tahoe ersättare spegeln genom hålet i dörren. Skruva spegeln på plats med skruvarna från den gamla spegeln. Anslut kabeln från den nya spegeln till kabeln i dörren. Kablarna ska passa ihop fint.
5

tillbaka dörrpanelen. Skruva fast den med panelen skruvar och en skruvmejsel. Skjut spegeln trim locket tillbaka panelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75317.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.