Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Felsökning av en 1997 7.3 Effekt-Stroke Diesel

Den 1997 7,3 Power Stroke Diesel finns i Ford lastbilar och stadsjeepar som gjorts under året. Om du inte kan få din 7,3-liters diesel för att starta, finns det några saker som du bör kolla över innan du ringer en mekaniker. Du behöver inte vara en Ford-tekniker för att få din 7,3 arbeta igen. Du kan göra det själv med bara några få verktyg och minimal kunskap om hur motorn fungerar. Saker du behöver
Gas
Tänger
Jack
sifonslangen
Visa fler instruktioner
1

Se till att du har tillräckligt med gas i tank. Vrid tändningen tills elektriska panelen tänds. Kontrollera över bränslemätaren att kontrollera att tanken är full. Fyll bensintanken som behövs.
2

Kontrollera batteriets anslutningar. Den el från batteriet hjälper vrida motorn över. Kontrollera att anslutningarna är täta. Dra åt anslutningarna med en tång om det behövs.
3

Byt bränsle som redan finns i tanken. Säsongens bränsle kan har kondens i den. Detta vatten i gasen kommer att orsaka misständningar i din dieselmotor. Byt bränsle ut med en sugslang. Anslut ena änden av slangen till en tom behållare. Anslut den andra änden av slangen till din bensintank. Pumpa bränslet ut och tillfogar nytt bränsle efter behov.
4

Kontrollera startapparaten kopplas till motorn. Jack framsidan av fordonet upp och lokalisera den lilla svarta rutan under till höger om motorn. Har en vän vev tändningen. Om du hör ett klickande ljud, måste startmotorn bytas ut.
5

Ha en servicetekniker kontrollera eventuella läckor som kommer från motorn. Servicetekniker har inbyggda diagnostiska maskiner som kommer att kunna felsöka läckorna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75318.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.