Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en kåpa FLHTR

Proceduren för att ta bort både den inre och yttre kåpor på alla Big Twin, Large Gafflad, Heavy, Touring Harley, vilket är vad FLHT medel, är både komplicerad och enkel. Den yttre kåpan och vindrutan lossna först. Tändningen måste avlägsnas delvis. Uppenbara delar av kabelhärvan måste kopplas bort. De handkontroller måste avlägsnas från bakom kåpan. Sedan kan du äntligen bända fladdermössvinge från framsidan av din motorcykel. Saker du behöver
Handdukar
Torx huvudet socket
Ratcheting hylsnyckel
sockeltillägg
Open end uttag
Skruvmejslar
Open end skiftnycklar
nåltång
5/32 tum tjock kartong square
Visa fler instruktioner Review bort Yttre kåpa och vindruta
1

hänga handdukar över framskärmen att skydda lacken och krom. Grenslar framskärmen och lossa de yttre spackling skruvarna strax nedanför vindrutan med en Torx huvudet hylsa och spärrskaft.
2

steg till ryttarens sida av kåpan och dra ut de två inre spackling skruvar över vindavvisare med en Torx huvudet hylsa och spärrskaft.
3

Vrid styret helt rätt. Lossa och dra ut den yttre kåpan skruven under höger kåpa locket med en Torx head socket, sockel förlängning och en spärrfunktion.
4

Vrid styret helt lämnat. Lossa och dra ut den yttre kåpan skruven under vänster kåpa locket med en Torx head socket, sockel förlängning och en spärrfunktion.
5

Skjut den yttre kåpan framåt. Tryck på de två flikarna utanför strålkastarhuset och dra loss kontakten sele kontakten bakom strålkastaren.
6

Dra den yttre kåpan och strålkastare av motorcykeln för hand utan att knacka vindrutan från motorcykeln.

7

Ställ den yttre kåpan nedåt och plocka vindrutan från framsidan av cykeln. Ta bort och spara alla bitar.
8

Lyft spackling med strålkastarenheten av motorcykeln. Lyft vindrutan av cykeln. Addera bort Tändning
9

Koppla de manliga och kvinnliga delar av den riktade signalen och passerar kontaktdon lampa. Lossa halvljus parentes från gaffelkonsol med en Torx huvudet socket ett spärrkonsol hylsnyckel.
10

Avlägsna halvljus från gafflarna.
11

Sätt motorcykeln Knappa in motorcykeln tändningen. Vrid nyckeln till "låsa upp" och ställ in tändningen vredet till "tillgång".
12

Skjut spärren fliken längst ned till vänster på tändningen ratten med en skruvmejsel. Tryck ner och vrid nyckeln från 05:00 till 03:00. Drag knoppen av tändningen.
13

Ta växeln muttern från muttern stud med en ratcheting hylsnyckel, socket extension och sexkantshål.
Ta handkontroller

14

Ta bort krom från den inre kåpan för hand och avsätta
15

Dra upp gummistövel som täcker kopplingsenheten justeringsanordningen på vänster sida av cykel. Vrid långa kopplingskabel mutter skaderegleraren sylt och kopplingskabel justermuttern i motsatta riktningar med två öppna änden skiftnycklar.
16

lossa Helt kopplingen kabeln genom att vrida kopplingsmuttern kabel justering med fingrarna.

17

Avlägsna ledtappen låsringen från ledtappen på undersidan av den koppling handen styraggregat med en vanlig skruvmejsel. Dra svängtappen ut ur toppen av aggregatet med spetstång.
18

Lossa kopplingsenheten handkontrollen med en Torx huvud socket och ratchet. Ta kontroll koppling handen från kopplingen handkontroll montering.
19

Lyft stiftet kopplingsstyrsystemet från kopplingen kabeln. Skjut kopplingen kabeln och genom det weatherized hålet i den inre kåpan.
20

Stick en 5/32 tum tjock kartong insats mellan frambromsen handkontroll och frambromsen handkontroll fäste för att skydda gummit boot och kolven på frambromsen handkontroll stoppljus switch och kolven.
21

Lossa brytarhuset och huvudcylinder skruvar med Torx huvuddrivaren och ratcheting hylsnyckel. Ta brytarhuset och huvudcylindern.
22

Skjut gasreglaget från styret med hjälp av en skruvmejsel. Haka de två vajrarna från höljet.
23

Skjut de två vajrarna genom weatherized hålet i den inre kåpan.
Ta Inre kåpa

24

Koppla cigarettändaren kontakter.
25

Koppla höger och vänster högtalare adaptrar från den inre kåpan med en Torx huvudet uttag, ett uttag förlängning och en ratcheting hylsnyckel.

26

Koppla bränslemätaren och voltmeter manliga och kvinnliga ledningar pluggar sele. Lossa de fyra skruvarna som håller den inre kåpan till spackling fästet med en Torx huvuddrivaren, en socket förlängning och en ratcheting hylsnyckel.
27

Dra det inre spackling och spackling fäste sönder med händerna på skilja dem båda från monteringstapparna.
28

Lyft kåpan fäste och inre kåpan rakt upp. Dra kåpan fäste och inre kåpa isär och ta bort den inre kåpan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75323.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.