Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur felsöker jag en 1994 Chrysler LHS?

Den 1994 Chrysler LHS är en fyradörrars sedan med en 3,5-liters, V6-motor. Om du har problem med din Chrysler LHS, det finns ett par saker som du bör kontrollera innan du tar den till en verkstad. Gemensamma problem såsom ett dött batteri, tom tank och låg bränsle-systemet kan fästas utan invasiv reparation av fordonet. Du behöver inte vara en Chrysler tekniker för att få din LHS tillbaka på vägen, du kan göra det själv. Saker du behöver
Gas
Tänger
Voltmeter
Batteriladdare
50/50 kylvätska
New starter
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren förarsidan för att få tillgång till tändningen. Sätt ditt nyckeln i tändningslåset och vrid den halvvägs för att engagera instrumentpanelen. Se över mätarna på instrumentpanelen för att se till att du har tillräckligt med gas i tanken. Fyll bränsletanken vid behov. Om instrumentpanelen inte tänds, kontrollera batteriet.
2

Öppna huven från huvfäste under ratten på bilen. Lyft huven och engagera huven staven för att hålla huven upp. Kontrollera anslutningarna till batteriet. Batteriet bostäder ligger på höger sida av motorblocket. Dra åt anslutningen nötter med en tång. Försök att starta bilen.
3

Testa batteriet om bilen fortfarande inte starta. Placera testning leder till en voltmeter till batteripolerna. Om du får en avläsning som är mindre än 11 ​​volt, anslut en batteriladdare till batteriet. Anslut de röda och svarta ledningarna från batteriladdaren till de röda och svarta kontakterna på batteriet. Anslut batteriladdaren till ett eluttag. Låt laddaren på i 12 timmar. Om bilen inte startar efter 12 timmar, byt ut batteriet.
4

Kontrollera kylsystemet på vänster sida av motorn om LHS är överhettad. Skruva av kylvätska tanklocket genom att vrida det moturs. Fyll kylvätska tank med 50/50 kylvätska tills den når fyllningen linjen på den vänstra sidan av tanken.
5

Palla upp den främre delen av bilen och krypa under bilen. Leta upp en liten, svart låda på höger sida av motorblocket. Detta är startapparaten. Har en vän att försöka starta bilen och sedan lyssna på startmotorn. Om du hör ett "surrande" ljud från startmotorn, har en certifierad tekniker byta ut enheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75324.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.