Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Wire en fläktmotor Motstånd

De flesta fordon idag har flera fläkthastigheter för värme och A /C. Dessa hastigheter styrs av en fläktmotor resistor. Den fläktmotor resistorn är en liten elektrisk apparat som styr spänningen till fläktmotorn. Om motståndet blir bristfällig, kan du bara ha en arbetshastighet på din fläktstyrning. Om detta problem uppstår, kommer fläktmotorn motståndet behöver bytas. Det sa ganska billig del och finns på de flesta butiker bil del. Saker du behöver
fläktmotor Motstånd
Wrench
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera värmefläkt motståndet i bilen. Det är oftast monterad under instrumentpanelen nära fläktmotorn. Du kan behöva kontrollera dina fordon reparation guide, eller din bilhandlare för att bestämma motståndet läge. Delar av instrumentbrädan kan behöva tas bort beroende på motståndet plats.
2

Ta sladdkopplingsdonet från fläktmotorn motståndet genom att lyfta fliken på kontakten och försiktigt dra kontakten från motståndet. Detta kan kräva att arbeta kontakten fram och tillbaka ett par gånger för att befria det från motståndet.
3

Ta bort de två skruvarna som håller motståndet på plats. Dessa kan vara skruvar eller små bultar beroende på ditt fordon. Motståndet bör nu kunna tas bort.
4

Placera den nya motståndet på plats och fäst den med de två skruvarna. Återanslut kabeln kontakten genom att trycka hårt på den på motståndet. Byt ut och rusa delar som tidigare tagits bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75335.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.