Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur gör jag koppla in en 2001 F150 bromsspak?

Den F150 är Fords full-size 3/4-ton pickup, som har varit i produktion sedan 1975. Alla versioner av 2001 F150 har ett låsningsfritt bromssystem, eller ABS, som standard. En ABS använder en bromsstyrning, eller kontroll modul, för att bestämma den bromskraft som varje hjul får. Bromsen styrmodul minskar bromskraft till ett hjul när att hjulet rör sig långsammare än de övriga hjulen. Proceduren för att installera en modul bromsen är liknande för alla F150 lastbilar gjordes från 2001 till 2006. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

ta bort kabeln från batteriets minuspol med en hylsnyckel för att förhindra en elektrisk urladdning under förfarandet . Vrid ventilerna i mitten instrumentpanelen inåt, och håller panelen genom ventilerna. Dra panelen center instrumentet utåt.
2

Koppla bort övre locket från rattstången med en hylsnyckel. Stäng av omkopplaren för bi-fuel tank, om din bil är så utrustad. Ta bort skruvarna från mitten instrumentpanelen, och lossa den elektriska kontakten till panelen. Ta instrumentpanelen från fordonet.
3

Lossa strålkastaren switch med ett tunt pry verktyg och lossa de elektriska kontakterna för strömställaren. Koppla den elektriska kontakten till ABS-styrenheten och ta bort skruvarna från modulen med en hylsnyckel. Lossa ABS-styrenheten från fordonet.
4

Installera den nya ABS-styrenheten och dra åt bultarna till modulen med en hylsnyckel. Anslut elkontakten till ABS-styrenheten. Anslut elkontakten till strömställaren, och installera brytaren.
5

Montera panelen center instrumentet till fordonet, och bifoga den elektriska kontakten till panelen. Fäst skruvarna för mitten instrumentpanelen med en hylsnyckel. Slå på bi-fuel tank väljare, och installera den övre luckan för rattstången.
6

Anslut kabeln till den negativa batteripolen med en hylsnyckel.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75350.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.